NOTD - O.P.I "When monkeys fly" & "My vampire is buff"

 
Jag var ju så sugen på When Monkeys fly från Oz kollektionen så jag lackar med det idag ovanpå två lager av "My vampire is buff" från Euro Centrale kollektionen. MVIB är ett greige färgat krämlack som jag inte hade några problem att lacka med, det var lite rinnigt men det var inget som påverkade manikyren nämnvärt. MVIB är inte direkt särskilt spännande, men ett bra neutralt lack. 
 
When Monkeys Fly var lite skirare än jag tänkt, men jag gillar det ändå. Det enda problemet var att guld-hexagonerna var lite svåra att fiska ur  men när dom väl satt på nageln så var det hur läckert som helst. Jag tror jag ska lacka detta ovanpå ett klarblått lack, eller kanske ett lila.. Eller har ni några andra förslag? Vad tycker ni?
 
Det blir mycket lack på en gång just nu, men det kommer både recensioner, sminkningar och lite annat!

Kommentarer:

1 Ann-Sofie:

Jaa det kändes lite njaa...tror det gör sig bättre över ett mörkare lack som du skrev. Något svart, eller mörkblått, eller mörklila.

Svar: Över mörklila tror jag att det skulle vara snyggt, eller kanske orange. Väldigt somrigt iallafall!
Anna

2 Beautybylinda :

Jag tyckte detta var lite lagom fast samtidigt edgy :) tror det blir mer festligt över ett mörkare lack :) typ whant to bite My neck :)

Svar: Åh ja, bra ide!
Anna

3 Anna-Cee:

Det var ett fint lack, tror det skulle se coolt ut på ett blått :)

Svar: Tror jag också, sådär nästansvart mörktblått!
Anna

4 Nageldraken:

Det ser ut som att glittret krullar sig rätt mycket, var det så eller är det en synvilla?

Svar: Inte nämnvärt faktiskt!
Anna

5 Gelic' nail art:

Jag tänkte lite som nageldraken, är det så att glittret krullar sig och ger en ojämn yta eller är det bara inbillning? Jag tyckte det var coolt här på ljus bakgrund, jag tänker nog lite på Lucia och kanske lite mot jul då. Det är nog riktigt ballt över mörkblått, så det känns som en stjärnhimmel. :)

Svar: Jag tyckte inte att det krullade sig nämnvärt, det oroade jag mig faktiskt över men ytan är slät och inte alls så bucklig som jag hade förväntat mig. Så jag tror att det är lite av en synvilla med ljuset och vinkeln på hexagonerna!
Anna

6 lovisa/polichinelle:

åh stiligt!

Svar: Tack!
Anna

7 Sara Ekman:

Jättesnyggt!

Svar: Tack!
Anna

Kommentera här: