NOTD - O.P.I Can't Let Go (Liquid Sand)


Här kommer ännu ett av O.P.I's Liquid Sand lack, sist testade jag svarta och röda Stay the night som ni kan se här. Min förkärlek för lila gjorde att jag drogs till denna som en magnet, så det fick bli den idag! Jag gillar den inte lika mycket som Stay the night, som jag tyckte såg himla läcker ut, men jag tycker det är fint. 
 
Lacket har små lila hexagoner också som ger det en lite annan look än just Stay the night, så när ljuset fångar dom så glimrar det till. På bilderna har jag två lager! Vad tycks?

Kommentarer:

1 Ann-Sofie:

Åhhh så sjukt snyggt det här är. Läckert med liquid sand. :-)

Svar: Jag gillar också, tycker den har en så fin lila ton dessutom!
Anna

2 Stephanie :

Gud va läckert!

Svar: Eller hur! Tycker att detta är en himla rolig finish faktiskt :)
Anna

3 Beautybylinda :

Jag gillar färgen men jag har inte riktigt kommit överens med finishen än. Det blev bättre efter ett dygn dock. Men antar att det är pga ytan nötts ner lite.

Svar: Tror jag också! Jag hade inte dom stora problemen dock, iallafall inte med detta. :-) Det med stjärnor var lite grovare tyckte jag.
Anna

4 FruVesa:

Älsk på denna färg alltså!

Svar: Hur fint som helst!
Anna

5 roxcat:

Jag älskar färgen på det här! Jag kommer nog klicka hem mini-setet med Liquid Sand-lacken snart för jag kan inte stå emot!

Svar: Tycker det är bra att dom gör miniset också, just denna slags lack kanske man inte använder varje dag på samma sätt som ett krämlack!
Anna

6 kerstin:

Himla fint!

Svar: Tack!
Anna

Kommentera här: