Mac Archie's Girls - Vår 2013

 
Häromdagen dök två paket från Mac upp i brevlådan med prover på produkter från kommande kollektioner, och jag tror jag väckte alla i hela trapphuset med mitt glädjetjut när jag upptäckte att två av produkterna kom från Archie's Girls kollektionen. SOM jag har suktat, och på grund av suktandet även förbjudit mig själv från att besöka Temptalia's blogg (Som är världens största enabler-blogg). 
 
Archie's Girls består av två delar som är baserade på karaktärerna Veronica och Betty. Betty's produkter är lite mer ljuva och ljusa medan Veronica's är vampigare och murrigare.
 
 
I paketet fann jag ögonskuggekvartetten Caramel Sundae som innehåller skuggorna Cheryl Chic, Dreammaker, Caramel Sundae och Showstopper. Passar utmärkt för oss med ljus hud, däremot kan den vara lite väl ljus för dom som har lite mörkare gyllene hud. Välbalanserad palett med lite mer neutrala toner som funkar perfekt till vardags. Om man har lite mörkare hår kan den mörkaste även fungera bra till brynen.
 
 
Den andra produkten jag fick med var ett Lipglass vid namnet Summer Sweetheart, från Betty's kollektion. Ljust nude och persikofärgat. Detta ger inte så mycket färg utan ger mer ett fräscht jämnt glossigt intryck på läpparna. Vårigt!
 
Jag har swatchat alla produkter på bilden nedan, produkterna är swatchade på bar hud (Ingen primer). Lipglasset kostar 205 kr och paletten kostar 480 kr. Kollektionen kommer ut i butik den åttonde (8:e) mars.
 

Kommentarer:

1 Emilie/Vintertroll:

Glosset, åh glosset! Skuggorna kan jag väl (heh) klara mig utan men glosset ser kalasfint ut!

Svar: Glosset är jättefint!
Anna

2 Linda:

Denna kollektionen verkar vara himla söt :) gillar skuggorna men tyvärr är de nog lite i ljusaste laget för mig

Svar: Den är så himla söt! Jag tror jag ska shoppa lite fler grejer utöver mina prover. Den lila paletten ser också himla söt ut.
Anna

3 FruVesa:

Tyckte tvärtemot Emilie jag, skuggorna var gorgeous!

Svar: Jag har sminkat mig med dom ett par gånger nu, är impad!
Anna

4 kerstin:

paletten ser ju helt ljuvlig ut. ge mig!

Jag, som ser mer ut som Archie än ngn av tjejerna, tycker dock att det var lite könsstereotypt och trist att han inte fick några egna produkter ;)

Svar: Han Archie får ju stå i blickfånget annars så nu är det ju dags för damerna att stå i centrum! :p Men ja, en eller två egna produkter hade han ju kunnat få.
Anna

Kommentera här: