Isadora har brynen i fokus

I dagarna släpper Isadora nya brynprodukter som kommer att ingå i deras fasta sortiment. Dom nya produkterna är bland annat Eyebrow lifter som även ingick i vårkollektionen, men även en vattefast ögonbrynspenna och en Eyebrow styler som är en krämig bryn-gele med borste (Ungefär som en eyebrow fix). Eyebrow stylern kommer i ett helt genomskinligt utförande (Transparent), ljust brunt (Light brown) och mörkare brun (Dark Brown).
 
Ögonbrynspennan kommer precis som Eyebrow styler i ljus- och mörkbrunt men även i en mörkare nästansvart färg som passar dom som har mörkare hår och ögonbryn bättre. 
Eyebrow styler känns väldigt lätt och "mousse-aktig" i formulan, och passar nog dom som har lite mer hår i brynen och inte är i behov av att fylla i på huden också. Ögonbrynspennan däremot funkar riktigt bra om man har lite mindre hår och behöver måla lite på huden för att fylla i där det inte är så mycket hår. Pennan i sig är riktigt krämig och lätt att måla med, och om man bara målar på håren (Som jag oftast bara gör) så kan man också göra det genom att inte lägga lika mycket tryck på pennan när man målar!
 
Alla produkter kostar 89 kr/st och kommer snart ut i butik om dom inte redan finns uppe! Nedan har ni en bild där jag har använt Eyebrow Styler i den ljusbruna färgen. 
 

Kommentarer:

1 Beautybylinda :

Jag tycker det verkar vara spännande produkter :) ska kika närmare på dom i butik :)

Svar: Speciellt pennorna är ett himla upplyft från dom tidigare ögonbrynspennorna!
Anna

2 Ann-Sofie:

Härliga produkter och till ett bra pris, det gillar jag med IsaDora!

Svar: Samma här! :-) Det finns något för alla dessutom.
Anna

3 Eva på IsaDora:

Kul att du gillar dem! :)

Svar: Tack för att ni kikade förbi :-)
Anna

Kommentera här: