Recension: The Body Shop"Spa Fit Gel Cream Massager"

 
Idag tänkte jag prata lite om en produkt med ett ytterst underligt utseende, The Body Shop's Firming & Toning Gel-Cream massager från Spa Fit serien. Produkten kommer i en tub med medföljande massagehuvud som används till att applicera krämen och massera huden för att på så sätt "strama upp" och ge huden ett lyft. Krämen innehåller kaffein som ska hjälpa till med att tillfälligt dränera vätskesamlingar i huden och strama upp enligt The Body Shop. 
 
Doften är en udda blandning av vad jag upplever som citrusfrukter och mint, något som påminner mig mycket om dom små halspastillerna man ofta åt när man var förkyld när man var yngre. Massagehuvudet är gjort i mjukt plast som i starten kändes lite hård mot huden med det är något man vänjer sig till rätt snabbt. Något som irriterar mig lite är att massagehuvudet inte kommer med något slags "hölje" som gör att det blir lättare att förvara krämen. Eftersom massagehuvudet har dessa små plastpiggar så är det inte helt lätt att rengöra den efter användning och därför har jag små krämprickar på hyllorna i mitt badrumsskåp även om den blivit avsköljd efter användning. Ett plastskydd till massagehuvudet hade alltså inte suttit helt fel. 
 
Jag har använt denna kräm på höfter och ben, jag är extra torr på benen (Specillt vaderna) och jag tänkte att jag skulle testa hur effektiv den uppstramande effekten egentligen är. Krämen tillför rikligt med fukt och sjunker snabbt in i huden. Jag har inte upplevt en uppstramande effekt på höfterna MEN jag har upplevt att huden ser annorlunda ut, mer mjuk, len och jämn i tonen. Jag gillar denna, lite hemma-spa och personlig omtanke har ju aldrig skadat och att massera huden är väldigt avslappnande.
 
Pris: 350 kr
Mängd: 200 ml
Finns hos: The Body Shop
Mitt betyg: 3,5/5.

Kommentarer:

1 Beautybylinda:

Jag har nästan glömt av denna, är alltid väldigt skeptisk till såna här produkter, men denna kanske är helt ok då :)

Kommentera här: