Recension: Anastasia Hypercolor Brow & Lash Tint

 
Är det något jag gillar så är det färg, färg och åter färg. Jag klär mig ofta i svart, vitt eller grått och gillar att ögonen eller läpparna ger en färgklick istället för mina kläder. Anastasia Beverly Hills skickade tre av deras så kallade "Hypercolor Brow & Lash tint" i tre färger, en mascara som inte bara kan användas på fransarna som vanligt men som även går att använda på ögonbrynen om man vill få till en annorlunda look. 
 
Färgerna jag har fått hem är lila Ultra-Violet, rosa In the Pink och blå Electric Blue. Alla nyanser är lättapplicerade men den rosa och den blå är definitivt mer skrikig än den lila som är mer nedtonad och lättburen. Med varje mascara kommer även en så kallad "Lash Genious", en liten mascara som kan användas ovanpå Hypercolor för att göra färgen vattenfast. 
 
Alla nyanser sitter bra på fransarna och jag tycker inte att dom fäller även fast formulan är lite torrare av slaget(Speciellt den lila är torrare än resterande två). Lash Genious är väldigt lättapplicerad och kan användas på vanliga mascaror också om man t.ex. ska ut på fest och vill säkra sig om att mascaran sitter där den ska under kvällen. Applicerar man Hypercolor på ögonbrynen så kan man dessutom använda Lash Genious på brynhåren för att färgen inte ska blekna. Jag tycker att färgade mascaror är ett så himla roligt sätt att piffa upp en sminkning, jag applicerar ofta min makeup som jag brukar med svart mascara och så lägger jag ett tunnt lager blå mascara längst ut på tipparna för en lite annorlunda look och jag har fått många kommentarer och positiva reaktioner. Våga färg!
 
 
Pris: 245 kr
Finns hos: Utvalda Kicks & Åhlens 
Mängd: 8 ml + 3 ml
Mitt betyg: Blå och rosa 4/5, lila 3/5.

Kommentarer:

1 Maria:

Min lila och rosa var perfekt i konsistens medan den turkosa (som blev favoritfärgen) var supertorr, tror att vi båda fick ett måndagsexemplar!

Svar: Vad underligt, min lila var verkligen torrare än dom andra men det var inte så att den flagnade. Jag gillar normalt lite torrare formulas på mascaror då jag tycker det är lättare att applicera men den lila var lite väl torr, dock absolut inte oanvändbar.
Anna

2 Nageldraken:

Nu blev jag sugen på att skaffa en ordentligt färgad mascara, de ser riktigt roliga ut!

Kommentera här: