eBay fynd - Vecka 50

 
Här kommer några fler tips på bra och prisvärda produkter som jag har fluktat på hos lite olika eBay-säljare. Det neonfärgade halsbandet har jag klickat hem och sitter nu och överväger vilken nyans av Etude House's lack jag skulle kunna tänka mig.
 
- 1 rulle nagelfolie (1 AUD, runt 7 kr, gratis frakt). Jag testade nagelfolie för ett tag sedan och är nyfiken på att experimentera lite med några mer färgstarka folie-rullar. 
 
- Etude House nagellack (5 dollar, ca 30 kr, gratis frakt). Jag är en sucker för gulliga koreanska skönhetsprodukter och Etude House är verkligen favoriten. PS. Kolla också in deras lack med form av glass-strutar, hur söta..
 
- Neonfärgat halsband (4 dollar, Ca 25 kr, gratis frakt). Jag bär ofta neutrala kläder i svart eller grått men gillar att bära färgstarka accessoarer (Eller smink, ni vet ju att jag har en förkärlek för neoner). Just denna slags halsband bär jag ofta under en krage på en genomskinlig skjorta för en "pop of color". 
 
- Milani Baked Blush i nyansen Luminoso (8,79 dollar, 4,95 kr i frakt, ca 85 kr). Jag hör jämnt och ständigt att just detta rouge nämns i Youtube-video efter Youtube-video så jag blev himla nyfiken, det ser ut som en väldigt lättburen nyans för alla. Säljaren Beautyjoint har jag köpt ett par produkter från och har aldrig haft problem.

Kommentarer:

1 Anki:

Kollar där ibland men har inte vågat beställa än.
Har lite svårt att helt förstå allt på engelska, men på iHerb vågar jag ju. Kommer väl. Kul att läsa ditt inlägg.

2 Nina Irojiro:

Jag har bara haft problem med BeautyJoint. :( Har beställt tre gånger. Två av gångerna fick jag gammalt nagellack som tappat färgen (neonlack som inte längre var neon) och tredje gången fick jag fel produkt i rätt förpackning, och jag mailade dom och dom ville inte tro mig så jag fick maila in bilder och dom skyllde på tillverkaren, vilket jag tog men jag bad att få skicka tillbaka produkten och få rätt hemskickad, men fick bara store credit för halva produkten tillbaka. Den kostade 25 USD och jag fick store credit på 12.50 USD.

Synd. De har så vettiga priser på Klean Kolors nagellack.

Svar: Verkligen? :( Vad tråkigt. Jag har beställt säkert 20 gånger och alltid fått det jag har beställt och alltid fått en produkt med bra kvalitet. Kan förstå att du tycker det är en trist upplevelse.
Anna

Kommentera här: