Vlog: Sminkrum och produktorganisation

 
Jag är allt annat än piffig och glammig och vloggade lite medans jag satt och organiserade mina produkter i mitt sminkrum (Litet oanvänt rum på övervåningen) och tittade på Bones. Ni efterfrågade lite sneakpeaks på processen att få allt på plats, organiserat och inrett så det kommer komma fler sånna här små videos då och då när jag gör framsteg.

Kommentarer:

1 Sofie:

Åh, spännande!
Har inte tid att göra det nu men ska göra det så fort som möjligt! :D

2 Sofie:

Och med göra så menar jag titta, haha!

3 NIna:

Oj jösses va grejer men vad kul att få allt nytt och fräscht organiserat. Gillar dina videoinlägg.

Svar: Kul att du gillar! Det kommer ta lite tid, hela undervåningen är renoverad i 2011 (Huset är från 1923) och övervåningen är lite fast i 70talet så jag ska lägga nytt golv och tak invändigt och gud-vet-vad. Hoppas sminkrummet blir sådär härligt att man aldrig vill gå därifrån!
Anna

4 Elin:

Vilket härligt lyxproblem du har :)
När jag var yngre hade jag det mesta av mitt smink i en bokhylla med glassdörrar så jag såg allt men höll det dammfritt. Så kanske en halv Billyhylla med glasdörr vore nåt för de snyggare förpackningarna?

Svar: Det låter som en bra ide, som ett slags vitrinskåp? Man kan ju organisera efter sort i små fina korgar också tänkte jag så det blir ännu mer styr på grejerna. Ska kika på det, tusen tack för tipset!
Anna

5 Elin:

Shit vad mycket grejer! :P Jag förvarar det mesta i gamla glossyboxar och påsar som jag ställer i hörn där de inte syns så mycket. Inte att rekommendera ;)

Svar: Det där med påsar känner jag igen, fy fan vad jag rensade ut gamla påsar (Tomma för det mesta) när vi skulle flytta. Men så är det ju styr på grejerna nu (Hoppas jag).. :D
Anna

Kommentera här: