Recension: The Body Shop Honey Bronze Shimmering Dry Oil 02

 
Sommaren närmar sig sitt slut och det är under sensommaren som mina torroljor blir allra mest frekvent använda. Jag blir egentligen aldrig riktigt brun eftersom jag gärna håller mig undan solen eller använder riktigt hög SPF när jag vistas i starkt solljus. Därför är det extra roligt att använda skimriga torroljor på ben, armar och dekolletage för att fuska lite och se solkysst ut iallafall. The Body Shop's Honey Bronze serie innehåller en hel del spännande grejer som underlättar fuskandet, en av favoriterna är Honey Bronze Shimmering Dry Oil; En torrolja med guldigt skimmer. 
 
Oljan sjunker snabbt in i huden och även om huden får en riktigt fräsch och naturlig glöd så känns min hud aldrig kladdig eller klistrig. Jag vet att det finns några som inte gillar doften men jag tycker att honungen blandat med något som jag inte riktigt kan sätta fingret på (Kamomill?) känns sommarfräsch och samtidigt inte så stark att man inte kan bära parfym. Det enda jag inte riktigt gillar är hur förpackningen är utformad, för att få ut produkt ur glasflaskan måste man slå flaskan mot handen och om man redan har oljiga händer så ska man vara ännu mer försiktig för att undvika olyckor. Jag hade föredragit en pump eller någon slags dropper.
 
 I allt är jag riktigt imponerad och kommer definitivt köpa en ny flaska när min flaska tar slut!
 
 
Pris: 245 kr.
Mängd: 100 ml.
Finns hos: The Body Shop
Mitt betyg: 4/5.

Kommentarer:

1 Louise :

man kanske ska testa den :)

2 Mima:

härligt med shimmer! :)

Svar: Fint att bronza benen lite till festliga tillfällen tycker jag :-)
Anna

3 beautybylinda:

Jag älskar denna :)
Jag tycker den doftar kaprifol :)

Svar: Kaprifol kanske det är, jag använder väldigt sällan sådana blomdofter så det är svårt att kunna dofta sig till precis vilken det är!
Anna

Kommentera här: