Recension: Make up store Spa Soap"Passionfruit&Lime"

1_52111111e087c37bcd1c8f90 2_521111179606ee58696e0c5bSpa Soap från Make up store är en del av deras "Home Spa" serie som består av hudvård anpassade för att man ska kunna ha en trevlig spa-känsla även hemma. Jag har testat den fasta tvålen Spa Soap som doftar av passionsfrukt och lime så nu är det väl på plats med en recension. Produkten ska ha släppts redan i Juni så den skulle mer än gärna finnas ute i butikerna.
 Jag är sedan tidigare ett stort fan av fasta tvålar både i duschen och till händerna men det är nästan bara Lush som har tvålar som är mer än bara "basic", därför tycker jag att det är roligt att ett märke som Make up store också satsar lite på hemmaspa.
Tvålen löddrar upp rikligt med skum och doften känns riktigt fräsch (Lätt lime med en hint av frukt, men inget överväldigande), däremot så känns huden helt avfettad efter man har använt den så jag upplevde att huden kändes stram och torr efter jag hade använt den i duschen. Mitt redan torra nylle gillade inte heller den strama känslan, jag behöver mer fukt! Till händerna fungerar den dock mycket bättre (Riktigt bra faktiskt), speciellt i köket där fingrarna ofta blir lite kladdiga och fettiga vid matlagning och bakning. Så tummen ner till att använda den i duschen eller till att tvätta ansiktet med men tummen upp som avfettande köks-tvål.
Pris: 95 kr
Finns hos: Make Up Store
Mängd: 120 gram
Mitt betyg: 2/5

Kommentera här: