Recension: Make Up Store - Slim Lipstick (Sheer)

 
Under Augusti månad har Make Up Store släppt tre nya så kallade "Slim Lipsticks" i formulan "Sheer". Sheer betyder halvtransparent och därför är läppstiften inte extremt pigmenterade utan ger bara en lätt färg till läpparna. Nyanserna har inga namn utan endast nummer (101, 102 och 103). Läppstiftet 103 har en korall-rosa bas med guldigt skimmer medans 101 är en neutral ljus brun utan synbart skimmer. 102 har en mycket trevlig rosa nyans som jag tror skulle passa många, också utan synbart skimmer. Stiften är inte extremt glansiga men dom är heller inte matta, finishen är ett trevligt mellanting som passar utmärkt till vardags.
 
Denna slags stift kan man med fördel slänga på utan spegel (Jag har testat såklart, se resultaten nedan) eftersom dom är rätt skira, jag tycker ändå att dom ger nog färg till att ge läpparna ett annat uttryck. Formulan känns lite som ett läppbalsam, det känns nästan inte som att man har något på läpparna. Jag är positivt överraskad och både 101 och 102 kommer bli välanvända. 103 tyckte jag hade lite för mycket skimmer men det är ju bara en smaksak egentligen. 
 
Eftersom formulan är skir så har stiften inte världens bästa hållbarhet, däremot så försvinner dom på ett väldigt smickrande sätt så jag har inte upplevt att jag har haft problem med att det sett konstigt ut på någon tidspunkt. Dessa gillar jag verkligen!
 
Dagsljus: 101 Sheer, 102 Sheer och 103 Sheer. Blixt: 101 Sheer, 102 Sheer och 103 Sheer.
 
101 Sheer
 
102 Sheer
 
103 Sheer
 
Pris: 175 kr
Finns hos: Make Up Store
Släppdatum: Augusti 2013 (Oklart om dom är Limited Edition eller permanenta)
Mitt betyg: 4/5. 

Kommentarer:

1 Evelina:

Gillade dessa. Brukar oftast vilja ha något medelpigmenterat :) Så det inte sticker ut allt för mycket till vardags :)

2 Ninni:

Gillar transparanta läppgojs, har ju aldrig en spegel i närheten...

3 Beautybylinda:

Jag är väldigt förtjust i halvtransparenta läppstift och dessa färger var ju fina :) Får kika lite närmare på dom :) Tror jag löst problemet med min blogg nu förresten :) Hoppas jag iaf, tack söta du för du talade om det <3

4 Emma:

Ja verkligen! jag älskar att fynd ;)

Vilken härlig skönhetsblogg du har!

5 Maria:

Superfina bilder, är de redigerade med gimp och paint.net? Vad har du för kamera? Stativ?

Svar: Idag är dom bara redigerade med gimp, inget stativ och en riktigt gammal systemkamera(Nikon d40X) , I gimp har jag gått in och fixat vitbalansen genom "Auto-vitbalans" samt att jag har dragit upp kontrasten (Dock ytterst lite). Auto-vitbalansen använder jag mycket till produktfoton men sällan till sminkningar.
Anna

6 Maria:

Jag vet inte ens om min Lumix är en systemkamera, tack för svaret och tips om gimp och paint.net

7 kerstin:

102:an ser särskilt fin ut!

8 Linnea:

Som skåning med en massa släkt och vänner som blivit halvdanska måste jag säga att jag älskar när du danskar till din svenska! Som "på någon tidspunkt". OBS bara en komplimang.

Svar: Fniss, jag har ju bott här i snart fem år (I november, faktiskt) så ibland vet jag knappt vad som är danska och vad som är svenska :p
Anna

Kommentera här: