NOTD - Chanel "Taboo"

 
Chanel-lack kan vara antingen sjukt tråkiga eller udda och väldigt spännande. Chanel Peridot var ett spännande lack och det är nytillskottet Taboo också. Taboo har en mörk lilablå bas med rosa, röda, lila och blå microflecks som kanske inte syns vid första anblick men i solljus gnistrar det som sjutton.
 
På bilderna har jag ett ynka lager och tyckte att det täckte väldigt bra och torktiden var bra den också. Jag är lite kär..
 

Kommentarer:

1 Skincare by Malin R:

Oh hello lover!

2 Bam:

Taboo var det första Chanel-lacket jag köpte, någon vecka senare fick jag Peridot av en nära vän. Känner precis som du - två väldigt vackra och intressanta lack.

3 Ann-Sofie/Colour it:

Såååå himla läckert!!! Älskar detta. :-)

4 Lotta:

Så fint! Jätteläckert!

5 Sandra - nagellacksnörd:

Så fint är det! Har det själv på naglarna, och jag älskar det! Tycker att du lyckades fånga det vackra skimret jättebra!

6 Elin:

Så sjukt snyggt! Kommer ju vara läckert även i höst :)

7 Gelic' nail art:

Vilka bra bilder du tatt på detta, de bästa jag sett av Taboo :) Synd att det ska vara så dyrt med Chanel, har inte riktigt lust att lägga de pengarna nu när jag är arbetslös.. :)

8 Beautybylinda:

Det ser lite ut som ett lack jag har från Nubar indigo purple tror jag det heter. Men det täcker ju verkligen inte med bara ett lager. Ser superfint ut :)

9 Lina:

Vilket otroligt fint lack!

10 Dess/Drömteori:

Fy SJUTTON vad läckert!

11 seize the nail:

Åh åh åh! Jag har velat ha detta enda sen det kom! Mycket fina bilder! Lite "galaxy in a bottle"-känsla på detta lack! Hoppas att jag en dag kan få lägga vantarna på det.

Kommentera här: