China Glaze - Autumn Nights Höst 2013

 
Så är det dags att visa ännu fler höstkollektioner, denna gång Autumn Nights från China Glaze. Kollektionen innehåller 12 lack i skimmer och kräm-finish. Jag är himla sugen på skimriga Gossip over Gimlets och blågröna Tounge & Chic men skulle kunna tänka mig Don't make me Wine (Mest p.g.a namnet får jag väl erkänna..).
 
Lacken finns redan ute på t.ex eleven.se och kostar i sedvanlig ordning 98 kr/stk eller en aning billigare på utländska webshoppar. Ser ni några lack som gör er sugna på höst?
 
 
Gossip over Gimlets, Goldie but Goodie och Strike up a Cosmo
 
Rendezvous with you, Public Relations och Kiss my glass
 
Tounge & Chic, Scandalous Shenanigans och Queen B
 
Charmed, I'm Sure, Red-y & Willing och Don't make me Wine
 

Kommentarer:

1 Skincare by Malin R:

Jag har redan köpt Don't make me wine och Charmed, I'm sure. Sistnämnda är så vackert mörklila, blir en klar favorit i höst!

Svar: Spännande! Har du visat dom på bloggen ännu? :-) Ska kika in!
Anna

2 Gelic' Nail Art:

Åh, detta gillar jag skarpt! Känns som en nyare Retro Diva Collektion. Känns som om man skulle kunna köpa alla ovan utan att bli missnöjd. :) Några känns som dock lika endel som man redan har, ska bli kul att se hur de ser ut på naglar när swatcher börjar regna fram.

Svar: Retro Diva var precis den association jag fick, jag har en del lack från RD så det är säkert därför jag fastnade för dessa lack!
Anna

3 Maria:

Charmed! Och de tre översta.

Svar: Hade inte heller sagt nej till dom tre översta!
Anna

Kommentera här: