Recension: Oriflame HyperStretch Mascara

 
Häromveckan så torkade min gamla mascara ihop totalt så jag fiskade upp Oriflame's Hyperstretch mascara från min låda med otestade grejer, och jag är egentligen lite sur för att jag inte har testat den innan nu för jag har verkligen fattat tycke för den.
 
Hyperstretch ger mig långa fina fransar, och jag kan utan problem göra det mer vardagligt med ett enkelt lager eller pumpa upp volymen och applicera flera lager. Har inga som helst problem med att den klumpar, och på bilden nedan har jag haft mascaran på under en hel dag (tagen kl 18.00 när jag kom hem) utan att den har fällt eller förändrat sig överhuvudtaget. Jag är impad, den påminner mig mycket om min eviga favorit 2000 Calorie från Max Factor litegrann (Fast jag tycker MF's borste är bättre då den fångar fler av dom små fransarna). Rekommenderas helt klart att man kikar på denna!
 
 
Finns hos: Oriflame
Pris: 155 kr (Men verkar just nu kosta 89 såg jag på deras hemsida).
Mängd: 8 ml.
Finns i: Två färger - Black och Prune
Mitt betyg: 4/5

Kommentarer:

1 Ninni:

Den ser superfin ut! Oriflames Wonder lash-mascara är en av mina favoriter annars, den är suverän! Hade någon annan (om det var Power curl...?), den var kass.

Svar: Man kanske skulle testa den då! :) Wonder lash alltså!
Anna

2 Lotta:

Den verkar bra! Vad är det för eyeliner du har på bilden?

Svar: Det är en från E.L.F, Shimmer Eyeliner i Twinkle Teal ovanpå ett tunnt lager av en svart eyeliner.
Anna

3 Tina:

Verkar sjukt bra ju!

Svar: Det är den verkligen!
Anna

Kommentera här: