Recension: Make Up Forever Technicolor Palette

 
Jag kastade mig såklart över den färgsprakande Technicolor från Make up forever, paletter är min guilty pleasure och jag kan verkligen inte få nog även om jag säkert har alla regnbågens färger just nu. Make up forever är ett märke som jag inte har testat något från tidigare så Technicolor är ett välkommet tillskott till min samling.
 
Paletten är enligt MUFE's ägare Dany inspirerad av 30talet, och sätter fokus på ögonen med knalliga och intensiva färger som ska ge en riktig showstopper-look.
 
Kvaliteten på skuggorna skiftar rejält. Den svarta och den lila är pigmentfattiga och flygiga, medans jag tyckte att resten var okej eller rent ut sagt riktigt bra. Den mörka bruna och den gula är trevliga och lättjobbade, och den gröna blir riktigt intensiv om man bara är försiktig när man applicerar den. Kluven som sjutton! 
 
På bilderna nedan är skuggorna swatchade på bar hud med ett finger. Den svarta och lila är swatchade flera gånger då dom var väldigt skira, dom andra har klarat sig med ett lager. Make Up Forever som är kända för att ha skuggor med riktigt hög kvalitet måste ha missat att den svarta och lila inte höll måttet, synd. Dom andra skuggorna kommer bli välanvända och i överlag så gillar jag paletten. Förpackningen är hur fin som helst, och 6 av 8 skuggor är riktigt trevliga! Sminkningar kommer!
 
 
Pris: 375 kr.
Finns hos: Sephora
Mitt betyg: 3/5

Kommentarer:

1 Dess/Drömteori:

Fiiin palett!

Svar: Den är underbar!
Anna

2 Beautybylinda :

Såå fin :) lite smått habegär här :)

Svar: Drägglade lite jag också när jag fick den, så tjusig!
Anna

3 B R O W N S U G A R:

Vilka färger! Tråkigt att vissa inte höll måttet :(

Svar: Så är det väl med många paletter tyvärr, att innehållet är lite ojämnt :-/
Anna

4 EllenF:

Ska bli spännande att se dina sminkningar!

Svar: Det kommer snarast!
Anna

Kommentera här: