NOTD - O.P.I "I Saw... U Saw... We Saw... Warsaw" + Isadoral "Opal"

 
Idag kör jag med mörka nästansvarta marinblå lacket "I Saw... U Saw... We Saw... Warsaw" från OPI på naglarna med en accentnagel där "I Saw.." blivit toppat med Opal från Isadora. Accentnageln blev riktigt bra tyckte jag, Opal ska definitivt testas ovanpå andra färger också! Vad tycker ni?
 
Första bilden är tagen i direkt solljus, den andra bilden i skugga. Jag har två lager "I Saw" på bilderna och ett enkelt lager Opal på ringfingret (Ovanpå "I Saw").
 
På tal om ingenting så åker jag till Sverige nästa vecka för att gå på några events i Stockholm, det ska bloggas om såklart! Har ni några bra tips på sånt man inte får missa i shoppingväg i Stockholm så hojta gärna. Jag har bott i Danmark dom senaste 5 åren så svensk shopping är inte riktigt min specialitet mer!

Kommentarer:

1 Beautybylinda :

Snyggt :)

Svar: Tack! <3
Anna

2 Ann-Sofie:

Läckra blå nyanser på båda två! :-)

Svar: Ja visst är det tjusigt :-) Den från Isadora är dock inte blå utan mjölkvit med blått skimmer, snyggt layering!
Anna

3 Kattis:

Är Isadoras lack blått i sig själv också?

Svar: Nej det är det inte! Du kan se det här: http://honi.blogg.se/2013/january/new-in-isadora-opalescent-nails-2013-2.html
Det är ett layeringlack med blå pigment i, så att det skimrar i blått. Men man kan ju ha det på andra färger så blir det annorlunda!
Anna

4 Pamsan:

Mörkt blått kan inte gå fel. Supersnyggt. :)

Svar: Naeh det funkar alltid!
Anna

5 Ebba Molin:

Jättefin färg!

Svar: Tack!
Anna

6 Veronica:

Åh! Vilken fin kombination! Du kommer att få det jättekul i Sthlm och jag ser fram emot att läsa vad för roliga events du ska på :-)

Svar: Ja jag kommer säkerligen få det himla roligt! :-)
Anna

7 Ellen:

Jättefin färg!:)

Svar: Tack!
Anna

8 marycaroline.blogg.se:

Snygg färg :)

Svar: Tack!
Anna

9 Ida:

Så snyggt!

Svar: Tack!
Anna

Kommentera här: