Mac - Hayley Williams April 2013

hayleymac_5167c28addf2b3263bad6ee2
Det är mycket Mac just nu men jag gillar ju deras produkter så jag hoppas att ni tycker att det är lika roligt som jag gör (Det kommer lite sminkningar och annat roligt snart också!). Den 15 april (Mycket snart alltså) släpper Mac en minikollektion i samarbete med Paramore-sångaren Hayley Williams. Jag har fått info om att det är en "online only" kollektion så jag är inte helt säker på om den släpps i Sverige, här i Danmark har vi ju en online shop som är väldigt välanvänd.
Kollektionen består av fyra produkter:
- Sounds Like Noise (Matte Lipstick)
- Daydreaming (Veluxe Pearl Eyeshadow)
- Lightscapade (Mineralize Skinfinish)
- Riot Gear (Nail Polish)
Jag har fått hem ett prov på Lightscapade, en produkt som jag har haft på min önskelista i evigheters evigheter. Tyvärr verkar det som att dom nyare versionerna av Lightscapade innehåller mycket mindre blå och rosa pigment (Se bild på en gammal version här) men den ser ut att vara precis likadan på huden. Jag gillar den iallafall, en av dom finaste highlighters jag har!
Jag har hört rykten om att Lightscapade har eller kommer bli del av det permanenta sortimanget hos Mac, hoppas hoppas! Utöver Lightscapade är jag sjukt sugen på det orangea läppstiftet Sounds Like Noise..
1_5167c39addf2b3265d27d7e8 2_5167c39eddf2b3266ef2b10d

Kommentera här: