RealTechniques Blush Brush

RealTechniques har några fantastiska borstar, och ju mer jag provar ju fler vill jag ha. Det kommer sluta med att jag har allihop tror jag, men dom är ju så himla bra! På sista tiden har jag försökt testa mer rouge än förut då rouge egentligen aldrig varit något jag har brytt mig så himla mycket om. Jag är extremt blek och har haft svårt för att hitta bra rouge som passar även min hud, är lättapplicerade och som går att bygga upp till önskad effekt. Vägen till framgång när det kommer till smink är att ha ett par bra borstar som hjälper dig få ut det mesta utav dina produkter, och det är precis därför jag klickade hem Blush Brush.
 
Som med alla andra RealTechnique's borstar så är även Blush Brush otroligt mjuk, len och följsam. Den plockar upp en perfekt mängd rouge på borsthåren som är gjorda av taklon, och sen applicerar den det på huden med någon slags färdigblendad effekt. Med andra borstar har jag upplevt att jag liksom måste buffa in och blenda rouget för att det ska se naturligt ut men det klarar Blush Brush utan problem. Mitt enda problem är att den är rätt (mycket) stor, men formen på borsten gör att det går att fokusera färgen ändå. Fungerar även bra till fixerande puder! Jag är så nöjd.. Nu ska jag bara lista ut vilken av RealTechniques borstar jag ska köpa nu..
 
Finns hos: Eleven.se (149 kr) och iHerb.com (9 dollar).
Mitt betyg: 4/5.
 
Tips: Uppge koden CIR729 för 5 dollars rabatt på din första beställning från iHerb!

Kommentarer:

1 Linda:

Åh jag är såå nyfiken på dessa borstar! Har bara hört positivt om dom :)

Svar: Dom är så himla bra, puderborsten är min favorit!
Anna

2 Blowfish:

Jag har ju bara använt min sen igår men jag älskar den! Jag är som du, extremt blek, och nu vågar ja använda mina lite mörkare rouge för att borsten applicerar de så himla fint! Bästa köpet på väldigt länge! Äger ju starter kit också med ögonborstarna, super de me! :)

Svar: Ja! Det blir liksom inte sådär "Clownigt" som det kan bli med andra borstar, utan mjukt och fint :) Det gillar jag.
Anna

3 Omygloss:

Mitt nästa köp har jag bestämt ska vara Stippling brush!

Svar: Jag funderar också på den, den ser mycket bra ut. Eller ett ögonkit!
Anna

4 Aida:

Väntar på en beställning från iHerb med Stippling brush och Starter set. Har sedan innan core collection.
Utan tvekan de bästa borstarna jag har provat =)


Svar: Ditto, Sigma har också borstar i samma klass tycker jag. Billiga och totalt fantastiska!
Anna

5 roxcat:

Jag har den här också, och tycker den är helt underbar! Jag är iofs en total nybörjare med rouge, men det är lätt att få på ett litet lätt lager som gör att man ser lite mer levande ut. Stippling brushen kan jag varmt rekommendera att skaffa om du inte har den, den är super för flytande foundation!

Svar: Ja det jag gillar mest är att den använder mindre produkt men det ser mer naturligt ut än med en annan borste.
Anna

Kommentera här: