OPI - Skyfall 2012 (Bond)

 
I samband med att den nya Bond-filmen Skyfall släpps lagomt till Bond universumets 50 års jubileum så lanserar OPI en nagellackskollektion med 12 lack i samarbete med just 007. Precis som filmen så har kollektionen fått namnet Skyfall, och innehåller lack med Bond-inspirerade namn. Vad sägs om guldiga glittriga "GoldenEye", metalliska grå "Moonraker" och ett svindyrt lyxigt top-coat med 18 karats guld som fått det mycket passande namnet "The man with the golden gun". Hela kollektionen andas 007, och jag tycker att det genomgående temat är överraskande bra och utan det överflöd av röda lack som man normalt ser i höst- och vinterkollektionerna. Lacken kostar 150 kr/st och topplacket med äkta guld går på 489 kr (Yikes!). 
 
Precis som glitterbomben Rainbow Connection blev förra årets succé så tror jag personligen att det lika glittriga (men inte lika färgglada) "The living daylights" kommer bli mycket poppis bland precis alla! Jag kan redan nu se fyra lack jag bara måste ha (Living Daylights, World is not enough, GoldenEye och Tomorrow Never Dies). Suktar ni lika mycket som jag? 
 
 
GoldenEye, The spy who loved me, Die another day och You only live twice.
 
Casino Royal, Skyfall, Tomorrow never dies och Moonraker. 
 
The Living Daylights, The world is not enough, Live and Let Die och On her majestys secret service. 

Kommentarer:

1 AnnaKaize:

Är lite besviken över att färgerna ser helt annorlunda ut irl än på OPI´s egna bilder. De är mkt ljusare o klarare "på riktigt" o det är lite synd tycker jag :(
Fina ändå, dock.

Svar: Ja jo, det har du rätt i. Men det brukar vara så överlag, men jag kan tänka mig hur svårt det måste vara att sitta och försöka få såna här bilder färgkorrekta :p Jag svär nog när jag redigerar FOTD och swatchbilder för att färgerna ska bli korrekta!
Anna

2 Linda:

Jag kommer säkert hitta några men vill gärna se dom irl innan jag bestämmer mig men living daylights lockar ju onekligen :)

Svar: Ja Living Daylights är fantastiskt, det måste jag bara ha!
Anna

3 Caroline @makeupedia.se:

Fallit pladask för denna kollektionen! Men allt som har med Bond att göra är jag alltid svag för, så hoppas på mer av det i skönhetsvägar :)

Kommentera här: