Önskelista - Augusti 2012

Jag suktar så otroligt mycket efter så många grejer denna månad, men mest önskar jag faktiskt att alla dessa märken skulle komma till Skandinavien så jag kan klämma på grejerna i butik. Vissa av produkterna finns att köpa via webshoppar men för det mesta så är dessa produkter man bara kan köpa i USA (Suck!). 
 
På E.L.F's amerikanska hemsida hittar jag en skitsmart läppskrubb i en läppstifts hylsa, det måste ju vara hur smidigt som helst. Att större delen av recensionerna är jättepepp gör mitt suktande ännu värre. Jag undviker gärna den stora läpp-depressionen som för min del innebär att mina läppar blir torra som fnöske under höstmånaderna.. E.L.F's brittiska kontor säger att dom jobbar på att få produkten på den brittiska hemsidan, så jag väntar tålmodigt!
 
Urban Decay's gamla "The FUN palette" har återigen fångat mitt intresse även om jag trodde att jag hade kommit över det suktandet, tji fick jag. Tarte, Illamasqua, Nars, Milani, Nyx och Sleek har miljontals av produkter som jag gärna vill klämma på men jag surar lite över att det inte går att göra så i butik. Nätshoppa från dessa märken gör jag mest hela tiden men det finns många produkter jag är lite tveksam till... Milani's Liquify kajaler är däremot to-die-for, rekommenderas.
 
I Riga köpte större delen av tjejerna Makeupforever's HD foundation och nu sitter jag här och vill ha en jag också. Som tur är testade jag ut en färg i butiken så jag vet iallafall vilken nyans som passar mig bäst, och då blir det hela lite smidigare iallafall. 
 
Vad suktar ni efter? Tell me!

Kommentarer:

1 [email protected]:

Vad suktar jag inte efter!? =)

MAC läpptstift "costa chic" och "shatterbox". Make up forever HD foundation. Benefits rouge och bronzer. Naked2-palette. alla borstar från samantha chapmans real techniques. alla möjliga hudvårdsprodukter från avéne och la roche posay.

ja du ser, galen lista. och det är bara en liten del! =)

stor kram på dig!

Svar: Shatterbox, drool! Det är så fint! Benefits rouge är också hur fina som helst. RealTechniques har jag nästan alla borstar från... Dom är gudomliga! Kram!
Anna

2 Ninni:

Tarte-rougen har jag spanat in, de ser så läckra ut! Sen sitter jag och funderar på en eventuell lack-beställning från Transdesign med lite Orly och Essie...

Svar: Jag skulle också gärna beställa lite Orly och Essie-lack, det finns så många jag är sugen på att testa. Och China Glaze!
Anna

3 Kerstin:

I vanlig ordning skulle jag kunna haka på din lista som den är :)

Svar: Vi är så lika du och jag!
Anna

4 Linda:

Tarte Rougen har jag kollat på och velat ha länge nu, får se om det blir något köp snart! :)

Svar: Samma här, har suktat i flera flera månader nu. Skulle bara gärna klämma lite på dom först innan köp, rouge är svårt för mig som är så blek.
Anna

5 Emelia:

Har suktat efter Tarte's amazonian clay länge nu, men inte tagit steget. Hur köper du dem? Ebay eller hittat svensk återförsäljare på nätet?

Svar: Så långt har jag inte kommit ännu, har inte hittat någon som säljer dom förutom ebay. Men jag har amerikansk släkt och en svärfarmor som bor i Canada så jag har alltid möjligheter. :-( Hoppas för sjutton detta fina märke kommer till europa snart.
Anna

Kommentera här: