NOTD - Isadora "Orient Express"


Jag tänker på pumlor när jag ser detta lack, för er som inte vet vad pumlor är (infidels!) så är det julgranskulor. Men pumlor låter bättre, tycker jag som är norrlänning! Det är rött, det är lite halvmetallic och har ett sånt vackert glöd i sig som fångar ljuset. Orient Express kommer från Jewels of the Orient som finns ute i butik nu för er som är sugna, missa inte Silk Road som jag har hört är totalt underbart förresten! 

Kommentarer:

1 Pamsan:

Vilken vacker röd. Går aldrig att tröttna på och jag älskar hur glödigt det ser ut. :)

Svar: Rött är ju klassiskt och fint, men detta hade något lite extra tyckte jag!
Anna

2 Nailtastic:

Vilken oerhört vacker, glödande röd!

Svar: Verkligen sådär juligt röd, tjusigt!
Anna

3 Ellet:

Jag är heltsåld på den kollektionen, dock så har jag röda lack så just det här har jag hoppat. Men sex andra har jag, och är oerhört exalterad haha!

Svar: Jag är så sugen på Silk Road, såg ditt inlägg med lacken. Vilka godbitar!
Anna

4 jenny:

påminner vääääldigt mycket om det röda lacket från förra årets julkollektion, merry red tror jag det hette? möjligtvis att det var lite mörkare. hur som helst så är mitt merry red slut eftersom jag älskade det och hade det nästan hela tiden, aka mååååste köpa detta nya lacket som kompensantion! haha.

Svar: Merry Red har mer "Sparkle" om jag minns rätt, det har inte Orient Express som är mer jämnt och utan dessa glitterpartiklar. Färgen är någorlunda likadan, även om jag tycker Merry Red känns mer rosatonat!
Anna

5 diys.blogg.se:

snyggt! :D vart köpte du lacket? :=D

Svar: Jag har fått produkten som en del av ett pressutskick!
Anna

6 kerstin:

Superfint! Jag ska kompletteringshandla med detta så fort jag hittar det :)

Svar: Gör det, det är mycket fint :)
Anna

7 jenny:

ja, du har nog rätt angående färgen, kikade på lite bilder på google. det verkar tråkigt nog som att merry red inte tillverkas längre så då känns nog ändå OE som en värdig efterföljare i lack-samlingen.

jag hoppas dock innerligt på att alla tre lacken från isadoras julkollektion 2011 kommer tillbaka, de var verkligen helt fantastiska allihopa. har använt thinner flera gånger på det lilla som är kvar i mina burkar, det är dock inte hållbart längre så jag har gett upp hoppet att kunna använda dem igen.. synd :(

Svar: Dom brukar ju repromota sina lack då och då så vi får väl hoppas att dom börjar sälja dom till jul igen, skicka dom en kommentar på deras facebook för sjutton! Dom brukar vara bra på att ta önskemål i betraktning även om det inte alltid är möjligt :-) Men dom är trevliga hela bunten.
Anna

8 Eva på IsaDora:

Härligt snyggt! Får vi låna dina bilder till våra sociala medier?! /Eva

Svar: Det får ni absolut! :-)
Anna

9 Eva på IsaDora:

Trend Nails finns för närvarande hos Kicks, Åhléns och fackhandlare men kommer snart även till H&M, Cubus, Lindex och ICA Maxi! :)

Kommentera här: