NOTD - Isadora "Femme Fatale"

  
Femme Fatale är ett av tre lack som kom med Isadora's höstkollektion Paradox. Jag trodde i ärlighetens namn att jag redan hade bloggat om detta, för nu är det tredje gången jag lackar med det. Femme Fatale är en mörkare och mer rebellisk version av det klassiska röda som så många gillar. Det känns lite mer farligt än dom vanliga tantklorna, och passar perfekt till mina vinröda höst-koftor som just blivit framplockade! På bilderna ser ni två lager, inget överlack. Torkade fort gjorde det också. Vad tycker ni? 

Kommentarer:

1 Maj - en bra träningsblogg:

Såg riktigt bra ut! :-D Jag är så sämst på att måla naglar. de kommer på fingrarna och överallt. gör du nå speciellt för att undvika, eller är du bara stadig på handen?

Svar: Jag målar naglarna med tre drag, börjar i mitten och lägger en liten droppe lita längre upp på nageln och trycker den neråt tills jag kommer så nära på nagelbandet som jag kan. Sen drar jag ett drag på varje sida! Kika in denna bild: http://4.bp.blogspot.com/-619zp0-xYgo/T3Y8CiPyrjI/AAAAAAAAAyI/tGx-WvgdmNk/s1600/how+to+paint+your+nails+perfectly.jpg
Anna

2 Kerstin:

Finfint!

Svar: Tack!
Anna

3 Nailtastic:

Vilken snygg, klassisk röd!

4 Karin:

Du klär i rött!!

Kommentera här: