NOTD - Essie - "Don't Sweater It"

  
Idag känner jag mig lite höstig, sådär att jag längtar lite efter tedrickande och koftmysande. Därför plockade jag fram mjukt bruna Don't Sweater it från Stylenomics-kollektionen som presenterades i Riga. Don't Sweater it täckte fint på två lager och torkade relativt fort. Den nya penseln är faktiskt rätt bra, även om den är av den bredare "Wide-brush" varianten som jag normalt alltid dissar. 

Jag tyckte att jag hade något som liknade detta, så jag kikade i mina lådor och hittade E.L.F's Smoky brown som jag köpte för att jag var sugen på Chanel's Particuliere men inte ville lägga så mycket pengar. Alla dessa är väldigt snarlika tycker jag, även om jag inte har haft möjlighet för att jämföra dom side-by-side. 

Kommentarer:

1 Emilie:

Jag tycker att borsten är lite för bred - det blir alldeles för ofta ojämnt med dem än med tex OPI's penslar, men jag gillar dem rätt bra ändå.

Jag tyckte också att det liknade smokey brown när jag såg din notd, men det är en väldigt fin chokladbrun färg :)

2 peptider:

nu blev jag också sugen på te och kofta, låter så himla mysigt :>

Svar: Te och kofta till hösten är det bästa, det och höstiga lack!
Anna

3 Johan:

Mmmm, ser ut lite som oboy nästan! Och alla gillar väl oboy?!

Svar: Mmmmm oboy!
Anna

4 Nailtastic:

Färgen ser mysig ut!

Svar: Helt klart, mjuk och mysig!
Anna

5 jenny:

har alltid tyckt att bruna lack skapar helt horribla associationer (du förstår...) men detta lacket var jäkligt snyggt! snygg finish också, får nog kika närmare på detta minsann!

Svar: Jag förstår absolut, bruna lack är inget jag normalt har men denna slags ljusa lite mjukare bruna brukar funka fint till hösten tycker jag!
Anna

Kommentera här: