Isadora Cream Mousse Eye Shadows

 
 
Jag tänkte att vi skulle kika närmare på kräm-mousse-skuggorna, med fokus på Galaxy med sitt galna flerfärgade glitter och Fudge som påminner om några andra skuggor jag redan har i min stash. Utöver dom fyra jag har släpps det även två andra, och dom kostar 129 kr/st. Det blir lite swatch-galore i detta inlägg, och jag hoppas att jag har lyckats svara på alla frågor som kanske uppstår.
 
Fudge, Galaxy, Khaki, Gun Metal
 
Dessa skuggor är extremt lätta i formulan, både på gott och ont. Dom är mycket svåra att tona in i huden med en pensel så jag har lagt ett slarvigt lager på ögonlocket och sedan har jag snabbt blandat in skuggan i huden med ett finger. Det som är bra är att dom sitter som berget och vad jag har märkt under dagen när jag har testat dessa så har dom inte lagt sig i veck, men det återstår att se när jag har testat mig igenom alla färger. 
 
 
Till skillnad från dom andra skuggorna som känns mer pigmenterade, så är Galaxy relativt vattnig och har relativt lite pigment. Den fungerar inte alls själv i en sminklook utan måste antingen läggas ovanpå eller under något. Här nedan har ni tre bilder på Galaxy själv, under en svart skugga och ovanpå en svart skugga. 
 
 
Fudge däremot är galet vacker och har mycket mer pigment än Galaxy. Den påminner mig otroligt mycket om Mac - All that glitters eller Nyx's Jumbo Eye Pencil i färgen Yoghurt. Skulle nog passa mycket bra som en ögonskuggebas till en mer neutral sminkning! Här har ni swatches:
 
Isadora Fudge, Mac - All that glitters, Nyx - Yoghurt.
 
That's all folks, sminkningar med dessa dyker upp så småningom! Jag är mycket kluven till dessa, mest för att jag hade så stora förväntningar på Galaxy som sedan visade sig ha mycket lite pigment. Det kan ju vara en bra grej också, då man kan lägga den ovanpå eller under andra skuggor för att glamma upp dom med lite glitter. 

Kommentarer:

1 Emma:

Galaxy är väldigt vacker ovan på en annan skugga, synd att den är lite skir.

Svar: Ja det är lite synd, glittret är väldigt vackert.
Anna

2 roxcat:

Glittret är väldigt fint i Galaxy, frågan är om det är värt att skaffa det, eller om det finns bättre alternativ som liknar det. Men jag kommer nog testa någon av de ljusare färgerna åtminstone, de verkar ju bra iaf.

Svar: Jag vet inte om det skulle bli samma effekt att applicera f.ex en glittereyeliner ovanpå en skugga. Men så ska man ju hittta en med samma slags glitter.
Anna

3 Linda:

Ph jag som var sugen på fudge men har två st all that glitters från Mac så tror jag lugnar mig så länge! Bra jämförelse! :)

Svar: Oj varför har du två st? :-)
Anna

4 Aida:

Å Fudge var ju jättefin!!! Den får nog flytta hem till mig snart =)

Svar: Ja den är jättefin, tycker den är perfekt till att glamma upp en vardagssminkning lite granna!
Anna

5 Sandra:

Jag är riktigt sugen på Khaki, Marble och Champagne. De verkade bättre pigmenterade när jag swatchade dem i förra veckan. Ser fram emot den dag jag har lagt vantarna på någon av dessa!

Svar: Om man lägger flera lager blir dom såklart mer pigmenterade, men man måste ju blanda ut dom på locket och då blir dom lite mer skira. Khaki är mycket fint!
Anna

6 Jossan - Heart Skipped A Beat:

Jag testade Galaxy som eyeliner och det blev jättefint!

Svar: OJ, ovanpå en annan eyeliner eller själv? Min blev så himla skir, det gick inte alls :-(
Anna

Kommentera här: