Inte min grej: Garnier BB-Cream (Light)

Jag har testat massor av BB-creams som jag fortfarande inte skrivit om i bloggen(Förutom Isadora's ditto) och tänkte att vi skulle starta med den jag gillade allra minst, nämligen Garnier's BB cream i färgen Light. Till att starta med så är den ungefär tre gånger för mörk för mig och har ett dåligt nyansutbud, men mitt största problem är att den gör att jag ser helt galet flottig ut. På mig känns det inte som att den riktigt lägger sig på plats på huden utan ligger som ett klistrigt lager ovanpå som rör sig hela tiden. Min väninna med lite torrare hud har också testat den, då jag tänkte att det kanske hade något att göra med hudtyp, men hon var inte heller ett fan och såg precis som mig ut som att hon hade käkat smör med hela ansiktet. 
 
Doften i sig är inte obehaglig, men den doftar sådär typiskt Garnier, lite blommigt och väldigt distinkt. Jag vet inte riktigt varför, men större delen av Garnier's produkter har just den där lite underliga blom-doften som jag gärna hade varit utan. Inte riktigt för mig, jag håller mig till Clinique's ditto och GOSH's nya variant som är hur bra som helst. Jag är sugen på att testa Garnier's nya nedmattande BB, men om den har samma färgskala som denna så är det ju lönlöst.. Har ni testat denna?
 
Pris: 119 kr.
Finns hos: F.ex Åhlens.
Mitt betyg: 1/5. 

Kommentarer:

1 cecilia dijkstra:

håller med dig om den!

2 Elin:

Jag håller med om varje ord! Denna BB-cream är bara skräp! Jag var därför lite skeptisk när jag testade den nya matta-bb'n från garnier, men jag verkligen älskade den!
Den gör sitt jobb, håller huden matt och täcker förvånartsvärt bra! Så jag är hel nöjd med den!
Mvh Elin.

3 linda:

samma här men jag använder garniers antishine bb nu o den funkar bra :)

4 Cactus:

Håller också med! Jag ser ut som en morot med ljusaste nyansen om jag inte tar extremt tunna lager. Och sen är jag klibbig i ansiktet hela dagen av den, jätteäckligt. Jag gav upp med att använda den för sig själv utan har den som "klister" för att mitt compact-puder ska sitta på plats och till det kan jag iaf använda upp tuben.

5 kerstin:

Jag har testat, men det var innan jag testat någon annan. Den bleknar (eller nja, den är ju för mörk...) vid jämförelse med andra.

6 Ellet:

När jag använde den tänkte jag "Herregud, vad försöker dom dölja?" när jag kände parfymlukten, och sen att jag fick den på läpparna och det smakade SKIT flera flera timmar efter att jag smörjt på den? Gav bort min tub, finns inte en chans att jag använder klart den. Usch.

Svar: Yuck :( Naeh, detta är verkligen ingen produkt för mig. Förstår ärligt talat inte vad folk ser i den.
Anna

Kommentera här: