IDUN Minerals Duoskugga "Mårbacka"

 
Ni kanske vet sedan tidigare att jag gillar Idun Minerals ögonskuggor, mest för att dom är lite mer udda än normalt mineralsmink. Jag har tidigare recenserat en ögonskuggepalett(Styvmorsviol) och en singelskugga(Lin) som Idun skickade till mig i julklapp, och nu tänkte jag att jag skulle fullända trion med duoskuggan Mårbacka. Jag har testat lite annat från Idun och varit nöjd med både ögonskuggorna och en av deras snedställda ögonskuggeborstar, men mascaran var inte riktigt min grej. En recension på den kommer också så småningom. 
 
Mårbacka är som sagt en duoskugga där ena sidan består av en mycket blek rosa, och på den andra sidan finner vi en härlig brun nyans med en flash av rosa i. Den rosa skuggan känns lite mjölig, men blir desto bättre på huden, och den bruna skuggan har en trevlig formula som applicerar jämnt på ögonlocket.
 
 
Jag upplever att hållbarheten på ögonlocket är aningen kortare med dessa än med dom andra skuggorna jag har testat, men det råder en bra primer bot på. Mycket bra, hade fått högre betyg om den ljusa rosa skuggan varit mindre mjölig och om hållbarheten hade varit i stil med dom andra skuggorna!
 
Pris: 149 kr.
Finns hos: Apoteket och Eleven.se
Finns i: 6 färger.
Mitt betyg: 3/5. 

Kommentarer:

1 kerstin:

Fin! Jag har den gröna duon Mistel, och den är både välpigmenterad och sitter lika bra som singelskuggorna som är verkliga favoriter hos mig.

Svar: Jag ÄLSKAR både min singelskugga och min kvartett, dom är så himla fina och nästan smöriga i konsistensen. Denna var tyvärr inte lika bra.
Anna

2 diys.blogg.se:

sjukt snygga färger iaf!

Svar: Ja dom är jättevackra, lite synd på den ljusa. Hade önskat den var mindre smulig!
Anna

3 Sara:

Sjukt fin förpackning hade den i alla fall! :)

Svar: Små konstverk i sig själv skulle jag säga :)
Anna

Kommentera här: