A blast from the past: Skönhets-reklam från 80talet


Moderna reklamer i all ära, men hur glad blir man inte när man ser dessa sminkreklamer från 80talet?! Blå ögonskugga, klassiska glamour-looks och poptöser med celebrity crushes, jag kände mig bara totalt tvungen till att dela med mig av härligheten. Hela orsaken till att jag började leta 80talsreklamer var för att jag var inne på Isadora's facebooksida och snokade runt lite och hittade ett helt gäng reklambilder från tidiga 80 och 90-tal och tyckte att dom såg så fantastiska ut, på sitt helt eget sätt!
 
Long live the 80's! Vad tycker ni om bilderna? Föredrar ni dom ovan eller dagens slags reklamer?
 
Bildkällor: 1, 2, 3

Kommentarer:

1 Ninni:

Helt ljuvliga bilder! Jag längtar tillbaka till 80-talet!

2 kerstin:

Så härliga!

3 delinda:

minns att min faster hade massa amerikanska Glamour då som jag sparade på. Färg i massor!

Svar: Åhhh ja, min farmor hade också amerikanska tidningar som jag brukade kika i. Pudelhåret och ögonskuggorna var ju så fantastiska!
Anna

4 Eva:

Snacka om flashback! Man skulle ha blå ögonskugga över hela "ögonpartiet" och gärna komplettera det med blå eller lila mascara.. Jag är rätt glad över att 80-talet är över på sätt och vis*s*.

Med vänlig hälsning
/Eva


Svar: Lila mascara kan jag faktiskt tänka mig just nu, men kanske inte matchat med blå mascara ;-) Lila mascara och en fin svart eyelinervinge kunde ju bli rätt coolt dock!
Anna

5 karin:

Vilket underbart inlägg!!

Svar: Såna här flashbacks är ju så roliga!
Anna

6 elisa:

åh så fina!

Kommentera här: