Sigma Affiliate

 
Sigma kontaktade mig för ett tag sedan och frågade om jag skulle vara intresserad av att bli affiliate och efter lite funderingar så bestämde jag mig för att bli det. Det går ut på att jag har lite olika rabattkoder ibland, och att det kommer ligga en liten banner i menyn som jag får en slant från om någon klickar på den och köper något. Jag gillar ju inte reklamer på bloggar, men för mig är ideen egentligen bara att om jag nu skulle tjäna en liten slant på att vara en Sigma affiliate så tänkte jag lägga dom pengarna på giveaways till er läsare och om det känns totalfel så tar jag bara bort bannern och mitt affiliatekonto. 
 
Vad tycker ni om det, låter det som en bra ide? 

Kommentarer:

1 Sara:

Jag tycker inte den där lilla bannern stör det minsta och har fullt förtroende för dig som bloggare att du inte kommer smyga in märkliga länkar i inläggen ;)

2 Wysteriia:

Jag har reklam för att kunna betala de porto som alla tävlingar oftast kostar mig, ser inga problem/fel med det alls :) Inte direkt som jag tjänar storkovan utan mer "kaffepengar" :P Och jag betalar ju för min blogg så är trevligt om jag kan få tillbaka en liten summa av det jag själv lägger ut på bloggen :)

Så jag tycker helt klart du ska ha den där :)

Dom har mailat mig också men jag har inte svarat ännu..jag har nämligen noll koll på deras produkter :(

Svar: Ja eller hur, det är ju inte som att man går och blir miljonär helt plötsligt. Men det är ju roligt att kunna använda det till att utveckla bloggen lite eller ge något till läsarna :)
Anna

Kommentera här: