Shopping: Chanel, H&M

 
Jag hade en lite halvdålig dag igår, för jag var inbjuden till Sephora's pressevent men kunde inte gå för att jag var tvungen att vara i skolan och lämna in min uppsats/avhandling. Kikade förbi Matas och H&M på vägen hem och använde mitt presentkort på en urläcker ögonskuggekvartett från Chanel. Kvartetten heter Les 4 Ombres och jag köpte den som är i färgen 38 Premier Regard som har fyra lite mer neutrala skuggor. Hur vacker som helst, och jag gillar att den är lite tung och lyxig med sin medföljande sammetspåse. Jag är extremt dålig på att unna mig såna här lite dyrare grejer, så då passade det fint när jag hade ett presentkort!
 
 
Hos H&M hittade jag en beauty-blender i sminkavdelningen från deras eget märke, till det nätta priset 30 kr. Jag har velat ha en sån här underlig svamp-grej rätt länge nu men har inte kunnat rättfärdiga det lite sjuka priset på dom dyrare versionerna så jag rev glatt åt mig denna och hoppas att den ska fungera fint till att applicera flytande foundatioN!

Kommentarer:

1 Ninni:

Åh, paletten ser urfin ut! Lyxigt!

Svar: Himla lyxig, man blir nästan lite rädd för att använda den haha :D
Anna

2 Sofie:

Skriv gärna hur beautyblendern funkar sen!
Har med varit sugen på en sån men vill inte betala flera hundralappar för en, så berätta gärna hur den från H&M fungerar! :D

Svar: Jag är redan igång med att testa, so far so good!
Anna

3 kerstin:

Vilken underbart fin palett! Bra unnat!

Svar: Jag måste lära mig själv att man är värd sånt här lyx ibland :)
Anna

4 Ifrith:

Grattis till inlämnad uppsats/avhandling! Väl värt en snygg och lyxig palett! Får man fråga vad du pluggat? :)

Svar: Jag pluggar marknadsföring med inriktning på skönhet och mode! :-) Mycket kul!
Anna

5 Linda:

Åh paletten ser helt underbar ut :) skulle vara kul att se swatches på den :)

Svar: Är lite långsam, men det kommer så småningom! Ska bara testa ett par ggr så jag har något att säga om den!
Anna

6 Ingrid:

Åh, jag har haft två chanel-paletter, har tyvärr bara en kvar för den ena har valt att gå upp i rök :( Jag både gillar och inte gillar, men eftersom jag ändå faktiskt köpte två lär ju den första ha varit tillräckligt bra...
Dagtid använder jag skuggorna torra, för lite extra intensitet till en kvällslook använder jag den gärna med lite fukt. Men om man inte har tid tycker jag dom kan vara lite svår att få bra resultat med, det gäller både torrt och vått.

Svar: Underligt det där med chanelgrejer och "gå upp i rök". Min Chanel foundation är ute på tur den också, har inte sett den sen i somras. Och den var för sjutton halvfull! Jag tycker den är perfekt till dagtid, men det är rätt rikligt med pigment tycker jag så man får passa på. Den mörkaste funkar bra till franslinjen också :)
Anna

Kommentera här: