Sex önskepaletter - Hösten 2012

Är det något jag kan köpa mig fattig på så är det paletter i alla storlekar, former och finishes. Jag har fått ett presentkort till Matas i födelsedagspresent och satt och kikade lite på vad jag skulle kunna tänka mig och fastnade vid alla lyxpaletter från Estee Lauder, Dior och Lancome (Speciellt Estee Lauder paletten Violet Underground som verkligen får mina knän att skaka lite extra, mums!).
 
Sen började jag slö-surfa såklart och fastnade lite för TheBalm's palett Meet Matt(e), Urban Decay's nya "Smoked" palett och Isadora's Brown Patina från Paradox-kollektionen. Jag vill ha alla! Nu ska jag bara bestämma mig för vad jag ska använda mitt presentkort på....
 
Är ni som jag lite extra svaga för paletter, eller vad är eran poison of choice?

Kommentarer:

1 Camilla:

Jag älskar också paletter! Vill ha alla! Jag verkligen bunkrar paletter och vill inte riktigt tänka på hur mycket de egentligen kommer till användning. Det är så roligt att bara ha dem! :)

Svar: Jag försöker verkligen hålla i slantarna och bara köpa sånt som jag verkligen bara måste ha, men det är svårt ibland. Presentkort gör det lite lättare att bara okynnesshoppa! ;)
Anna

2 Ninni:

Estee Lauder-paletten där har jag fingrat flera gånger på i butik. Men om jag skärper mig lite så inser jag att jag redan har alla färgerna i andra paletter och singelskuggor och den är jädrigt dyr så jag får låta bli. Diorskuggorna håller en oerhört hög kvalitet så någon sådan blir det förr eller senare, hade en sån palett för några år sedan, men den blev förstörd då ett hårserum läckte ut i min necessär. :-(

Svar: Jag har sån lust att kila över till Matas i min paus och klämma och känna på allt dom har! Diors skuggor har jag aldrig testat men är så nyfiken och sugen! Dom verkar vara så himla mjuka och fina :)
Anna

3 Sofie:

Jag är helt klart svag för paletter! Speciellt paletter som man hör mycket om och ser fina swatches på över allt! Till exempel Naked-paletterna från UD, klickade hem den första för ett par månader sen och vill redan ha den andra också, som jag egentligen inte behöver men som jag vill ha bara för att, haha!

Gillar verkligen UD's skuggor och deras Smoked är jag också sugen på sotiga ögon är det jag alltid kör på till fest och liknande!

Är också svag för läpp-produkter, nagellack och rouge! Det är helt enkelt produkter som jag inte tycker man kan ha nog av, haha!

Svar: Skönhetsbloggar är lite farliga, för man hittar alltid så mycket fint som man inte annars hade hittat! Men jag gillar det, man får bara se till att hålla lite i pengarna ibland :p Speciellt runt jul, det är något med julkollektionerna som gör att jag blir helt till mig!
Anna

4 Michan- Beauty by M:

Jag är svag för paletter. I alla storlekar.
Insåg nu att jag har en 120,en 88 och en 48 palett. Och då har jag inte räknat med alla 12 och 6 paletter.
Och på posten förut kom det en till Sleek palett,och en från MUA. Åh,paletter. Ni gör mig lycklig <3

Svar: En 120palett har jag också, tycker det är perfekt för den har alltid den färg som jag står och saknar! Sleeks paletter älskar jag, funderar lite på att köpa en till, men det är så svårt att bestämma sig för vilka man vill ha. Tror det blir en av dom lite mer naturliga, dom får man så mycket användning ut av!
Anna

5 Viola, Killer Colours:

SMOOOOKED! Satsa på smoked! Den är så himla himla bra!

Svar: Men jaaa, det är ju du som har lockat mig i fördärvet! Är så sugen!
Anna

6 Linnea - Makeup for Dummies:

Min akilleshäl är microshadows av alla de slag från Make Up Store. Det är som en drog, haha!
Kan aldrig få för många :-)

Svar: Jag har också ett par stycken, tycker dom är jättefina men jag tycker det finns bättre!
Anna

7 Sara:

Paletter - yes please! Tycker de påminner om pralinaskar fullproppade med godsaker :)
Estee Lauder-paletten ser verkligen ljuvlig ut!

Svar: Men åh ja, habegäret är omöjligt stort just nu!
Anna

8 kerstin:

Paletter är verkligen min svaghet också. Här visar du många frestande fina!

Kommentera här: