Project 10 #15

 
Nu var det ett tag sedan jag hade 10 tomma produkter att visa er, men här har vi äntligen ett nytt gäng! Jag tycker dessa inlägg är lite extra roliga, för man får en helt annan inblick i vad folk tänker om produkter dom faktiskt har använt upp. Korta omdömen och länkar till dom grejer som jag recenserat kommer lastat: 
 
Proclé's nagellacksremover doftar väldigt sött och är helt okej. Aussie's hårinpackningar är storfavoriter här hemma, och Lusciously Light är absolut en av dom bästa! Nivea's Angel Star deo är något av det värsta jag har testat, och den fruktansvärda hallondoften ger mig huvudvärk. Ekoraps's Socker och Rapsskrubb har en lite underlig doft men skrubbar så himla bra, jag gillar!
 
Yves Rocher's Lash Plumping mascara är riktigt bra, men fäller efter ett tag. Från jobbet fick jag en liten prov-flaska med Ayurituel Joyous duschkräm från Palmolive, den doftade gott men var inget speciellt. Lancome's Hydra Zen kräm är dryg, men gör inte så mycket mer för min hud än en vanlig Nivea kräm.
 
L'oreal's Volume Million Lashes fäller som bara den, så det var rätt skönt att få slänga den. Lush's Its Raining Men är min favoritduschkräm till höst och vintermånaderna och gör varje dusch till ett mysigt honungsdoftande himmelrike, dags att beställa fler (Finns tyvärr inte Lush i danmark...). Kings & Queen's Jasmine Showergel var hur tråkig som helst, men jasmin har aldrig riktigt varit min grej då jag tycker det lätt blir "för mycket". 
 
Det var allt för denna gång!

Kommentarer:

1 Ninni:

Bra flyt i texten, kul läsning!

Kommentera här: