Perfekt till lata dagar: Batiste Lace torrschampo

Jag vet inte vad som händer med mig under hösten, men oftast får jag någon slags kreativ knäpp och tar på mig allt för mycket arbete. Sånt som jag storförbrukar under just dessa månader är torrschampo och rengörings-servietter, då det sparar mig lite tid som jag mer än gärna använder på annat. 
 
Under September har jag testat Batiste's torrschampo Lace, som dök upp i ett utskick under Augusti. Först skakar man torrschampot, sprayar ungefär 30 cm från huvudet och borstar ut med fingrar eller en vanlig borste. På något vänster blir all olja från både hår och hårbotten sugt upp av torrschampot som innehåller en slags puder (OBS, det är därför den ska skakas), och håret får genast en riktigt trevlig volymboost. Ibland använder jag torrschampot på rent hår just för att jag gillar volymen, funkar också!
 
 
För att vara ett torrschampo har den en lite udda doft som jag upplever som en mix av bärigt och pudrigt, lite mer vuxen än alla fruktbomber som jag har testat förut. Doften är väldigt stark, så akta er för att överdosera! Jag gillar Batiste, deras torrschampon känns lätta i håret samtidigt som håret ser rent och fräscht ut en extra dag.
 
Pris: 69 kr
Mängd:200 ml
Finns hos: Kicks/Åhlens etc. 
Mitt betyg: 4/5.

Kommentarer:

1 Anna:

Fungerar den att ha i färgat (mörkt) hår eller är det bara för dem med ljusare hår?

Svar: Om man är försiktig så fungerar det absolut, man ska bara se till att inte hålla flaskan för nära huvudet. Men annars har dom ju en specifik version till just mörkt hår som sägs ska vara riktigt bra :)
Anna

2 peptider:

jag har använt torrshampoo väldigt mycket men aldrig testat batiste, tycker torrshampoon tar slut så himla fort så orkar/vill typ aldrig lägga pengar på dem. tar det här också slut fort? flaskan verkar vara större än de jag har haft.

Svar: Tycker den är rätt dryg, mycket mer dryg än f.ex proffs version.
Anna

Kommentera här: