Mini-shopping: Köpenhamn (Mac & Sephora)

 
Jag spenderade hela lördagen i Köpenhamn och även om mitt sällskap bestod av 5 människor med absolut noll intresse för smink och skönhet så lyckades jag locka in dom på både Sephora som finns i Illum och på Magasin där det finns en Mac-disk. Jag tänkte köpa massor av grejer på Sephora och hade en hel lista med mig, fick ingen hjälp af MuFe tjejerna och la ner det projektet, en av dom andra grejerna var out of stock och den tredje grejen likaså. SUCK! Jag gav upp, köpte en blåbärsparfym som jag suktat efter sen greklandsturen och gick istället. Lite besviken må man väl säga. 
 
Hos Mac var det mycket bättre, och jag fick snabbt hjälp av en jättegullig tjej som hjälpte mig med att hitta en skugga till mina bryn (Omega) och en rödlilabrun skugga till att göra mina blå ögon blåare (Star Violet). I allt rätt nöjd, men jag har faktiskt ett till spännande inköp från Matas att visa er. Men det får ni i ett annat inlägg!

Kommentarer:

1 Ninni:

Vad trist när man inte får nån bra hjälp. Jag var så jädra besviken när jag var inne på Nordstroms i Los Angeles. Jag hade en härlig lista över Estée Lauder-produkter jag skulle köpa. Hälften var slut och damen som skulle hjälpa mig hade ingen koll på vad som fanns i lådorna alls. Dessutom kändes det inte som om hon försökte hjälpa till för hon kunde ju konsulterat en kollega om hon kände sig osäker. Inga prover fick jag heller trots att jag ändå shoppade loss ordentligt. Bara nån tråkig rougeborste... blä!

Svar: Men åhhh, sånt är alltid så jäkla irriterande. Speciellt när man vet vad man vill ha och bara vill höra lite om dom, jag blir så tveksam när dessa säljare har noll koll på vad det är dom säljer att jag hellre går någon annanstans :/
Anna

2 peptider:

tråkigt när man inte får nån hjälp men lite shopping blev det ju ändå :D de där små rör-parfymerna är ju helt underbara! jättebra storlek, lätta att ta med sig, billiga och luktar mums :>

Svar: Ja dom är underbara, jag ville ha blåbärsparfymen redan i somras när jag var på Sephora på Rhodos men dom hade den inte så jag har suktat sedan dess. Mycket glad för att jag äntligen fick tag på den!
Anna

3 Linda:

Så irriterande när man är på shopping humör men inte får någon hjälp :/ men väldigt fina skuggor från Mac :)

Svar: Det har hänt allt för ofta på sista tiden, vet inte om hela danmark har gått i någon slags höstdepression! Jätteknäppt.
Anna

4 Emma:

Både Sephora och MAC - då kan väl inget bli fel! ;)

Svar: Eller hur! Jag hade nog kunnat gå runt i Sephora i flera timmar men det fick jag inte lov till ;)
Anna

5 kerstin:

Synd med kass hjälp, men skuggorna är kanonfina!

Svar: Ja jag gav upp! Tur att Mactjejerna är så kunniga och positiva iallafall :)
Anna

6 Beatrice:

Hade ingen aning om att köpenhamn hade en Sephora och MAC affärer? :P

Svar: Jajjamen, dom har faktiskt två Sephora's och Mac ligger i Magasin (Det nordiska högkvarteret för Mac ligger i Köpenhamn faktiskt)! :-)
Anna

7 Beatrice:

Aha! :) Vad gött ändå! Då får man ta sig en tripp dit! :))

Svar: Jajjamen! :-) Vi var där tidigare i år, verkligen en upplevelse!
Anna

8 Beatrice:

Kan tänka mig det! :)

Kommentera här: