Isadora Transparent Lip Fix

 
Alltså hörrni, hur smart är det inte med en helt genomskinlig läppenna? Man slipper försöka hitta den perfekta färgen för att kunna matcha ens favoritläppstift, man kan använda den till ljusa eller mörka läppgunk utan att behöva tänka mer över det och det är en mindre grej i sminkväskan(Och perfekt till resor, så slipper man packa flera olika)! Isadora släppte en penna som dom kallar för "Transparent Lip Fix" med Paradoxkollektionen som dök upp för ett tag sedan, och jag har testat den med allt från orangeröda Scarlet Ibis från Mac till Isadoras egna matta stift och Revlon's lip butters för att se om det är någon slags produkt den inte funkar med.
 
 
 
Jag är otroligt positivt överraskad, på egen hand känns läpppennan otroligt klistrig på läpparna men när man lägger ett stift över så är det som att läpparna nästan suger fast färgen och håller den på plats bättre. Mitt enda problem är att den känns aningens uttorkande, men efter en omgång med ett bra läppbalsam på kvällen känner jag inte av det problemet mer. Gillar!
 
Pris: 69 kr.
Finns hos: Åhlens, Parelle, Kicks osv.
Mitt betyg: 4/5

Kommentarer:

1 Rebecka:

Vart köper du revlons lip butters? Har letat efter dem. Hört att dem är underbart bra. :)

Svar: Allt finns på ebay! :)
Anna

2 Stina:

Nivea har haft en sådan förut och den var hur perfekt som helst (finns ju inget mer i SWE)... Man slipper verkligen bekymret med att hitta rätt penna till sitt läppstift. Dior har en även de =)

Svar: Deras smink finns inte heller i Danmark mer (Där jag bor), och jag tycker faktiskt inte jag kan minnas att jag sett det i tyskland heller när jag varit där och shoppat.. Underligt!
Anna

3 Dess/Drömteori:

Hmm, kanske vore något!

4 Eva på IsaDora:

Hej!

Vår make-up finns i Danmark, på Magasin du Nord! :) I Tyskland finns vi på Douglas!

Kommentera här: