Höstfavoriter: Fem röda för en vampigare vardag

 
Till varje höst får jag någon slags hallelujah-moment och upptäcker återigen storheten i röda läppstift i alla möjliga slags finishes och nyanser. Jag vet inte riktigt varför, men ibland känns det bara så himla mycket enklare att dra på en färgad dagkräm och ett knalligt läppstift och bara åka. Läpparna får all fokus och det är fort gjort när man kliver upp i ottan och det är mörkt ute. Jag tänkte visa er dom fem som är absolut mest välanvända just nu! Gillar ni rött eller tycker ni det är svårburet?
 
1. Mavalip - Sevilla. 2. Isadora Matt - Femme Fatale. 3. MAC - Scarlet Ibis (Marilyn Monroe). 4. Lancome L'absolu Rouge - 132 Caprice. 5. Wet N Wild Megashield - Salsa Lessons.
 

Kommentarer:

1 Ninni:

Det är så himla fint med röda läppar, men funkar inte för mig. Jag gnuggar alltid läpparna mot varandra rent instinktivt så det blir en enda gegga och hamnar utanför...

Svar: Liptints kanske vore något för dig då? Vet att Max Factor har en som är röd och fin, det brukar jag ha på sommaren för annars smälter det bort!
Anna

2 kerstin:

Jag gillar verkligen till fest, men är lite fegare till vardags. Härlig samling du visar här!

3 Linda:

Jag gillar det men tycker det blir mera lättburet med ett stift som inte är helt täckande. Brukar köra på IsaDoras merry berry :)

4 Anna:

Har precis köpt mitt första röda läppstift (dock inte hunnit hämta ut det än, var på affärn en timma för tidigt igår) så det ska bli jätte spännande att testa... Köpte IsaDoras "summer red" på lyko, tyckte det var en snygg färg (på bild iaf :P ) och så köpte jag en transparent lipfix med, för det har jag förstått att man behöver (eller om man kör en med samma färg) :D

5 Lotta:

Älskar rött läppstift och kan mycket väl ha det en dag mitt i veckan på jobb. Alltför mörka färger tycker jag inte jag kan ha längre, men röda läppar tycker jag går bra.
Gillar speciellt dom två yttersta i din fina samling!

6 Dess/Drömteori:

Jag gillar rött! Men det beror helt på vilket humör jag är på, om jag "vågar" ha det på mig ute eller inte.

Svar: Ibland har jag bara lust till mes-rosa, så I know the feeling!
Anna

Kommentera här: