Höstfavoriter: Fem av mina "Must-have" borstar

 
Jag vet inte hur många gånger jag har sagt detta, men utan bra verktyg blir det så himla mycket svårare att få sminket att se snyggt och perfekt ut. Idag spinner jag vidare på mina höstfavoriter och tänkte därför visa mina fem favoritborstar från ett gäng olika märken, kategorier och prisklasser.
 
Först ut har vi två extremt bra borstar från EcoTools, deras Angled Eyeliner borste(69 kr) och deras Shade borste. Den platta, tunna och vinklade borsten är hur bra som helst till både bryn och eyeliner, och ger extrem precision. Den lilla platta Shade-borsten går både att användas till att packa på skugga på locket, speciellt om man gör detaljerade sminkningar, men den är också bra till att highlighta ögonvrån och brynbenet.
 
Ni vet väl alla att jag är totalfrälst i RealTechniques borstar, och både Powder Brush (10 dollar) och Contour Brush använder jag i stort sett dagligen. Puderborsten ger ett perfekt porslinsdockeresultat och använder mindre produkt än många andra borstar jag testat, medans contour-borsten är sjukt bra till att applicera highlighter och shading med.
 
 
Den sista borsten har jag faktiskt flera av, det är min absoluta trotjänare från Sigma, deras E25 Blending Brush*  (9 dollar) som är sjukt bra till just det, att sudda ut ögonskuggorna. Man får ett så fint diffust resultat, på kortare tid än om jag använder många andra borstar. Plus i kanten för att borsten är vit, så att man ser hur mycket produkt man har på borsten!
 
*Affiliatelänk

Kommentarer:

1 Tove (Ytliga saker):

Alltid roligt att se andras favoritborstar! Ska nog klicka hem några fler av RT-borstarna.

Svar: Tror jag ska ha fler jag också, är sugen på deras set til ögon härnäst :)
Anna

2 Tess:

Grymt inlägg! Jag har trampat ner mig i borst-träsket och hittar inte ut nämligen.. Vilket märke skulle du säga är allra bäst på att tillverka borstar? Jag skulle vilja samla på mig/byta ut borstar allt efterom (det behöver inte ske över en natt) och därmed skaffa mig en riktigt fin samling :) Men jag kan ju inget om sånt här! Jag har googlat och googlat men inte blivit klokare :/ Med vissa märken känns det som om man betalar för märket och inte för kvaliten, och om man köper lite billigare borstar så vet man inte om kvalitén duger? Jag har kollat på recensioner av dior, mac, bareminerals, bdellium, sigma, chanel men jag blir liksom inte klokare? Vet du något märke på rak arm som verkligen kan leverera kvalitét?

Svar: Jag har inte testat något från varken Sigma eller RealTechniques som jag inte gillar än så länge, så jag tycker dessa märken är riktigt bra och prisvärda. EcoTools har ett gäng bra borstar men också några som inte har så många användningsområden. Mac har bra borstar, men dom ligger i samma kvalitet som Sigma som man kan köpa billigare (Dock över nätet). Från Chanel har jag inte testat någon borste som har levt upp till vad man förväntar sig av prislappen. Dom är för dyra för det dom är!
Anna

3 FruVesa:

Jag gillar sigmaborstarna skarpt jag... Och macs 239, den kan jag inte leva utan...

Svar: Jag gillar dom också, tycker dom ligger i en bra prisklass också.Skulle inte säga nej till det där lilla rosa/blå resesettet bara för att det är så gölligt :p
Anna

4 Wysteriia:

Den snedskurna från ecotools tillhör en av mina favoriter också :D

OCh tack för länk ;) <3

Svar: Den är så himla mångsidig tycker jag :)
Anna

5 Awesome Chemistry:

Den där contour brush från RT ser helt klart intressant ut!

Svar: Den är så himla mjuk och mysig, man får ett så fint resultat :)
Anna

Kommentera här: