Essie Vinter 2012

 

Nu har jag ju redan visat er China Glaze's Jul och vinter-kollektion Holiday joy så jag tänkte att vi skulle fortsätta på temat med Essie Holiday 2012, och dess 6 lack i vintriga nyanser. Inte helt otippat så finner vi tre röda, varav två verkar vara krämlack (Dont quote me on this!) och ett är ett glitterlack (Mycket fint!). 
 
På nedre raden hittar vi guld/silver metallic-glittriga Beyond Cozy som jag tycker ser mycket mysig ut, och två färgade lack i blått och turkost som jag tycker hör hemma mer i en resort-kollektion än i en vinter-kollektion. Men vad vet jag, det kanske är för dom som flyr landet och drar till Thailand under vintern.. Jag svamlar, förlåt! Lacken släpps i Oktober/November, och kostar som vanligt 129 kr/st. 
 
She's Pampered, Snap Happy och Leading Lady 
 
Beyond Cozy, Where's my Chauffeur och Butler Please 
 

Kommentarer:

1 Ninni:

Äh, jag vet inte... tycker man sett precis de färgerna förut arton gånger. Men kanske ser de annorlunda ut på naglarna. Förstår dock att det måste vara ursvårt att hitta på nytt hela tiden.

Svar: Det tror jag absolut det är, och deras kollektioner är så mycket mindre än alla andras som kör 12 lack åt gången. Jag tycker dom ser mysiga ut på något sätt.
Anna

2 Elin:

Skulle lätt kunna köpa Leading Lady och Beyond Cozy, skulle passa mig perfekt som är svårflörtad då det kommer till de mörkare vinterfärgerna!
"Tråkig" kontorsoutfit och ett av dessa nagellack och decembermörkret känns mindre mörkt ;)

Svar: Helt klart! Jag skulle faktiskt kunna tänka mig dom mer knalliga färgerna till att pigga upp mig själv i vintermörkret, färg gör mig alltid på lite bättre humör.
Anna

3 kerstin:

De glittriga ser verkligen fina ut, men korall och atolligt känns mer som resort, det håller jag verkligen med om!

Svar: Fast det kanske är det man har behov för mitt i vintern, lite färg!
Anna

4 Linda:

Beyond cozy ser ju sjukt fint ut. Tycker det ser ut som många andra julkollektioner..

Svar: Essie's kollektioner består ju bara av 6 lack till skillnad från alla andra, så det kan nog vara svårt tror jag. Men jag har sett swatches på allihop, formulan och egenskaperna verkar vara i topp!
Anna

5 Emma:

Leading Lady ser helt fantastisk ut!

Svar: Tycker det ser ut att ha ett sånt fint djup :) Är sugen..
Anna

6 Dess/Drömteori:

Ja, blått och turkost!? Men man vill väl försöka sticka ut från andra julkollektioner...

Svar: Ja jag tyckte det såg lite annorlunda ut, så om vi reagerar på det så är det väl mission accomplished ;)
Anna

Kommentera här: