Sensai Cellular Performance Lifting Radiance 3d Mask

Parelle skickade en liten låda med produkter och det som jag blev allra mest sugen på att testa var Sensai's "Sheet mask" Cellular Performance som är den lyxigaste (och dyraste) ansiktsmask jag någonsin har testat. Själva masken är gjord i något slags tunnt men väldigt stretchigt tyg, och jag upplever att det känns mer hållbart och absorberande än många liknande masker jag har testat. Med absorberande menar jag inte att vi helt plötsligt hamnat i någon slags blöjreklam(fniss), utan att vätskan som masken är indränkt i håller sig i tyget och droppar därför inte överallt på mina kläder. Den ska dessutom ha stort plus för att masken går hela vägen ner för halsen, det är det inte många såna här masker som gör!
 
Efter 20 minuter drog jag av masken och tvättade ansiktet som vanligt. Jag var lite röd i ansiktet, speciellt om tinningarna, men efter ungefär 30 minuter hade det lagt sig helt! Jag fick att veta av pojkvännen att mitt ansikte vad väldigt lent, och jag tyckte själv att min fläckiga näsa och stressrynkiga panna fick sig ett litet lyft.. Men njaa alltså, jag tror inte jag köper fler. Det är för dyrt att lägga nästan 250 kr för en ansiktsmask, då går jag hellre och får ansiktsbehandling.
 
För övrigt fungerar den som ett ypperligt sätt att skrämma livet ur mannen i ditt liv, min hoppade högt (och skrek litegrann) när jag sprang fram från badrummet med händerna ovanför huvudet.... Själv kunde jag inte låta bli med att asgarva åt min läckra nuna, hur tjusig kan man bli?!
 
 
Pris: 1615 kr för 6 styck (YIKES!)
Finns hos: T.ex Kicks

Kommentarer:

1 Stephanie :

Hahahhaha! Tänkte precis på det, min sambo blir redan rädd när jag lägger vanlig ansiktsmask (med klet), hur högt skulle han inte hoppa nu?

Svar: Hahaha stackarn, men det skulle säkert se så himla roligt ut om du skrämde honom med en sån här mask på!
Anna

2 Karin O:

Haha sånna där sheet masks har de bara här i Kina och jag brukar känna mig så vansinnigt löjlig i dem. De är dock inte sådär dyra och troligtvis riktigt usla:)

Svar: Det finns många bra sheetmasks i kina har jag hört, även om många av dom tydligen ska vara dåliga också :p Asiatiska skönhetsgrejer är ju så himla roliga..
Anna

Kommentera här: