Möt min nya kärlek Matt(e)

 
Jag har suktat efter snyggingen Meet Matt(e) från TheBalm väldigt länge nu och slog äntligen till. Paletten innehåller 9 skuggor som alla är matta, lite svårare att applicera men sjukt läckert när man väl får till det. Alla skuggor har namn efter en känd snubbe vid namn Matt men jag känner egentligen bara igen Matt Smith (Dr Who!!) och Matt Patel som väl är med i Scott Pilgrim? 

Skuggorna i sig är relativt pigmenterade, med undantaget Matt Smith och Matt Chung som är rätt pudriga och flygiga. Matt Schilling var svårare än dom andra att få helt opak men är varken flygig eller pudrig som sådan. Jag provsminkade ett öga för att se hur dom var att jobba med och var positivt överraskad, matta skuggor är oftast sjukt jobbiga att applicera men dessa var mycket bättre än något jag har testat.
 
Swatches kommer lastat med samma ordning som i paletten!
 
 
I övrigt är jag väldigt impad, jag älskar det fyndiga temat och dom finurliga namnen som dom har fått till. Förpackningen är gjord i kartong med magneter som håller paletten stängd men känns ändå väldigt robust. Jag provtappade den i golvet från min stol där jag sitter vid sminkbordet (allt för konsten, am i right?!) och den höll utan problem. 
 
Vi avslutar inlägget med lite info från palettens baksida om Matt(e) som har blå ögon, arbetar som ögonskuggepalett och gillar krämiga ögonskugger och långa promenader på stranden. Fniss! TheBalm finns bland annat hos Nelly, men jag kan inte rekommendera er att handla där. Jag har inte haft annat än problem med Nelly, och det vill jag ju inte att ni också ska få såklart. Jag är himla nöjd med min palett, det kommer upp en EOTD med min testsminkning när jag har möjlighet för att redigera bilderna!
 

Kommentarer:

1 Ninni:

Ser jättefin ut, men hur vågade du provtappa den? Skulle jag aldrig vågat...hihi. Ser fram emot att se hur du använder den.

Svar: Mest för att jag redan hade lyckats slunga paketet över halva rummet för att jag blev rädd för en bil som tutade just utanför fönstret xD
Anna

2 Ann-Sofie:

Tänk att jag älskar allt som har kluriga, roliga namn, det gör så mycket när de använt fantasin och gjort produkten lite roligare med tokroliga namn. Kul att du hittat en bra palett. :-)

3 Camilla:

Den här paletten ser så himla fin ut! Älskar helmatta paletter.

Intressant att läsa att du också har haft problem med Nelly. Jag har beställt därifrån fem gånger - fyra gånger har det strulat med någonting. Fel produkter, trasiga produkter osv.

Svar: Ja usch, det verkar vara många som har problem. Dåligt inpackade grejer, jag hade duschkräm över alla produkter i två paket. Ett annat paket blev skickat till Norge och när det kom retur ville dom att jag skulle betala returen för att dom hade gjort fel. Surade lite och då gav dom mig ett presentkort på 200 kronor och då köpte jag denna, nu får det vara nog Nelly.
Anna

4 [email protected]:

Den är verkligen fin! Däremot är jag lite känslig för en helmatt look. Tycker det kan se så daskigt ut. Det gör att ögonen ser trötta ut. Ska verkligen bli kul att se hur du gör och om denna palett är något för mig!

Kram

Svar: Tror det beror på hur man matchar skuggorna. Det kan bli lite dassigt om man överblandar också, det blir lite sådär"damm-grått" då istället för tydligt avgränsade färger.
Anna

5 Mrs Data:

Alltså... Matt Smith borde ju vara Tardis-blå. Hur tänkte de där. Doctor Who ftw!

Svar: Men JA! Det var precis det jag tänkte, fy!
Anna

6 kerstin:

den ser riktigt fin ut!

Svar: Mycket tjusig, tror jag kommer få mycket användning ut av den :)
Anna

7 Elin Fagerberg:

Wow, vilket bra pigment! Jag blir också sugen..

Svar: Det var några få som inte var sådär hundra i pigmenteringen men dom andra gillar jag!
Anna

8 Dess/Drömteori:

Har också länge varit sugen på denna!

Svar: Jag vet inte hur länge jag har suktat, men det är kul att kunna unna sig nåt ibland :)
Anna

Kommentera här: