Yves Rocher Lash Plumping Mascara

 
Lash Plumping Mascara från Yves Rocher är en volymmascara som lovar 12 timmars hållbarhet. Borsten beskrivs som en specialborste som omsluter varje frans med mascara och gör dom fylligare och längre. Mascaran ger en härlig nattsvart lite glossig färg som jag personligen gillar, och borsten påminner mycket om Max Factor's 2000 calorie (som dock smalnar av mycket mer).
 
 
Hållbarheten däremot är jag inte särskild imponerad över.. En mascara som lovar 12 timmars hållbarhet skulle ju gärna hålla i 12 timmar, men med denna upplever jag att jag får nedfall efter 6-7 timmar även om jag inte varit särskild aktiv. Lite trist, för jag gillar faktiskt dom andra egenskaperna.
 
Många frågar varför jag inte använder vattenfasta mascaror om jag nu inte gillar att mascaror fäller, och det har jag ett rätt enkelt svar till. Vattenfasta mascaror gör mina fransar onaturligt hårda, och irriterar mina ögon då det krävs mer vid borttagning. Bara för att en mascara inte är vattenfast betyder det ju inte att den fäller, det betyder bara att man inte kan gå under ett vattenfall(för dom har vi ju många av här i skandinavien) eller ta en sexig dusch med sitt 5-i-3 ragg och förvänta sig att pandaögonen håller sig borta.
 
Finns hos: Yves Rocher.
Pris: 109 kr.
Mängd: 9 ml, jag har dock en resestorlek som innehåller 2,5 ml.
Mitt betyg: 3/5.

Kommentarer:

1 Laura:

Nice!

i follow you on bloglovin,

follow me back? xx

2 Sofie:

Jag älskar den mascaran! Har aldrig haft några problem med den! :) Dock har jag hittat mig en mascara från The Body Shop som jag faktiskt gillar ännu mer nu, men den där har innan varit min favorit i flera år faktiskt! :)

3 Michan- Beauty by M:

En av mina favoritmascaror :) På mig sitter den som berget :D

Kommentera här: