Waterclouds Slippery Repair Serum

Slippery Repair Serum från svenska Waterclouds är ett serum som är till för att göra håret mjukt och följsamt, och medverka till att göra håret mindre frizzigt. Enligt produktinformationen så innehåller produkten provitamin B5 och silkesprotein som sägs hjälpa håret med att binda fukt.
 
Håroljor och hår-serum har blivit otroligt populära, och jag kan definitivt förstå vad hypen handlar om då det är ett otroligt lätt och smidigt sätt att vårda sitt hår på. Waterclouds serum har en lättflytande genomskinoljig konsistens, men är lätt att fördela i håret och har en helt fantastisk doft som både jag och min bättre hälft gillar. Håret blir mjukt, lent och lättare att reda ut, och det har mycket att göra med silikonerna skulle jag tro. Produkten går inte in på djupet och påverkar hårets struktur från insidan tycker jag, men ger en boost som påverkar utseendet på håret och gör det glansigare och mindre frizzigt för stunden. För mig har effekten hållt tills jag har tvättat håret, och då kan man ju bara applicera produkten igen för att få samma effekt.
 
Jag har personligen använt den till vått hår innan jag fönat håret, och det är det jag har gillat bäst. Man kan även använda lite produkt i torrt hår och då får håret en härlig glans. Jag hade gärna sett att glasflaskan (Som jag hanterar som om jag är hjärnkirurg) var i hårdplast eller något liknande, för one of these days så ryker den i golvet..
 
Pris: 169 kr.
Finns hos: Utvalda frisörsalonger.
Mitt betyg: 3/5.

Kommentarer:

1 AnnaKaize:

Synd att den är i glasflaska eftersom jag är notoriskt klumpig..

2 Linda:

Haha jag bara väntar på att min ska åka i golvet också :o

Kommentera här: