Project 10 # 12

Så hade jag 10 tomma produkter i min påse igen, och det är dags att visa er. Bilden är urusel, men jag hoppas ni överlever ändå!
 
1. Wella Repair Balsam, recension finns här.
 
2. GOSH Creamy Compact Foundation, en helt okej kräm/mousse-foundation som har bott i min väska till touch-ups. Nu är den slut och det är tur det, för så bra var den egentligen inte...
 
3. Eyeko Grafitti Eyeliner Pencil i färgen Black älskade jag, men den har tyvärr utgått från Eyeko's sortiment. Även om dom har släppt nya pennor så har jag läst en massa recensioner om att dom inte är lika hållbara som dessa äldre versioner. Synd!
 
4. Clearasil 3-in-1 exfoliating cleanser har fått stå i duschen i nästan ett halvår nu, för jag gillar den inte alls. Den är allt för uttorkande och irriterar min hud.
 
5. Rexona Tropical Power deo doftar fruktigt och somrigt men är inte så överväldigande att man inte kan ha en parfym.
 
6. Allison Exfoliating Facial Scrub må vara något av det värsta jag någonsin har testat. Den exfolierar inte alls, så jag har använt den till benen för att mjuka upp huden vid rakning.
 
7. The Body Shop Candied Ginger Body Butter kommer från jul-trion jag köpte vid jul. Ingen favorit, men den ger massor av fukt. Tacka vet jag Cranberry Joy!
 
8. Garnier BB-cream i färgen light är tyvärr allt allt för mörk för mig, och själva formulan känns inte alls som en BB-cream(Snarare som en vanlig färgad dagkräm).
 
9. Estee Lauder Night Repair Serum, att allt bra ska vara så dyrt.
 
10. The Body Shop Nutriganics Serum förvirrar mig, enligt TBS personalen ska jag använda ett serum ovanpå detta serum och sedan använda dagkräm. Är det bara jag eller blir inte det hur krångligt som helst?

Kommentera här: