Isadora Magnetic Nails Swatches


Under veckan som gått släpptes Isadora's nya Magnetic Nails kollektion med magnetiska nagellack. Jag har fått hem två av färgerna för påseende och tänkte att jag skulle visa er swatches och berätta lite om vad jag tycker! Färgerna jag har fått hem heter 851 Gun Metal (Beige/koppar) och 859 Iron Lady (Lila). Lacken kostar 79 kr/st och det finns 10 olika färger som kan ses i mitt inlägg här.
Jag applicerade ett tunnt lager lack på alla fingrar och sen applicerade jag ett till lager på en nagel i taget och använde magneten. Det gick rätt smidigt tyckte jag själv, jag stack fingret i kartongen som magneten sitter på och höll upp den så jag kunde se bättre. Att ha en liten bygel på magneten där man kunde vila fingret var perfekt, så att även dom som inte är så stadiga på handen kan fixa magnetnaglar utan att sabba manikyren!
 
Min favorit är solklart lila Iron Lady, men Gun Metal är också mycket fin. Utöver dessa två är jag sugen på att testa gröna Opposites Attract eller lila Magnetic Mania. Har ni shoppat några magnetlack?


Kommentarer:

1 Marta:

Men åhh vilka fina naglar. Har inte provat sådant lack, men är jättesugen, speciellt på Iron Lady (älskar lila nämligen). Det är flera som har skrivit om dessa magnetic lacken och massa olika märken som har kommit ut med sånna lack, så nu är det väl dags att prova själv :)



Ha en toppen lördag!



Kram

2 Sofie:

Ska äntligen köpa mig ett idag! Har längtat så! Vet dock inte vilken färg än men är riktigt sugen på det gröna!

3 anna:

så fina! har provat sånt tidigare, men lyckas aldrig få det så snyggt, haha :p

4 The Cat:

Köpte Metal Mystery och Northern Light igår =)

5 BrilliantNail:

Hittills har jag bara testat Color Clubs och Kikos magnetlack, tyckte att effekten blev rätt cool. Ska nog köpa Opposites Attract, den ser väldigt intressant ut.

6 Honi:

Marta: Ett kanske man kan prova iallafall, så man kan se om man gillar ideen :) Jag tycker det är superkul iallafall.



Sofie: Det gröna är döläckert, så det tror jag är ett säkert kort!



Anna: Vad är det som inte blir snyggt? Det är lite trixigt att få magneten nog nära utan att ta i lacket :p



The Cat: Såg på bloggen, gillar det gråa mest!



Brilliant Nail: Tycker också Opposites attract är en av dom färger som står ut allra mest. :)

7 Eva på IsaDora:

Snyggt! :) Kul att du gillar lacken!

Kommentera här: