Isadora Magnetic Nails 2012

Det är inte bara Depend som hakar på den magnetiska trenden, nu släpper även Isadoraen kollektion med 10 magnetiska nagellack. Lacken som släpps med start i nästa vecka kommer kosta 79 kr/st och ser ut atth a samma ml-innehåll som dom vanliga Isadoraflaskorna. Något som efterfrågades med Dependlacken var att man skulle kunna köpa extra magneter med olika mönster vid sidan om lacken, något som Isadora verkar ha tagit till sig då dom även släppt tre separata magneter med olika mönster. Vad tycker ni? Är det roligt eller irriterande att det släpps specialkollektioner med magnetlack från lätt-tillgängliga märken?
 
Chrome On, Gun Metal, Metal Mystery, Earth Magnet och Opposites Attract
Northern Light, Steel My Heart, Electric Light, Magnetic Mania och Iron Lady
Diagonal Magnet, Horizontal Magnet & Star Magnet

Kommentarer:

1 beautylana:

Det är roligt tycker jag! Inte alla har råd att köpa 50$ nagellack...

2 Ebba, Cosmetize:

Gillar verkligen att dessa har ett litet "stöd" så att man inte råkar doppa magneten. Det var något jag saknade med Depends variant, som för övrigt var grymt bra!

3 Linda:

Tycker det är lite spännande :) men har ej bestämt om jag ska skaffa mig nåt än :)

4 Linnea:

Nej, jag blir lite trött när det blir sådana totala rip off's =/

5 kerstin:

Mycket smart med tre olika magneter!

6 Omygloss:

Jag älskar det!

7 H:

Tycker det är jättebra att många märken gör sånt. Alla vill/kan ju inte beställa från internet :) Däremot tycker jag det är fett snåla ml-priser...!

8 Emma P:

Tja, det är väl kul, irriterar man sig på det kan man ju avstå köp. Magnetrenden lockar mig sådär men kan tänka mig att många tycker det är kul.

9 Nailtastic:

Jag tycker bara att det är roligt! Tveksamt att jag kommer att köpa några av dessa dock, men det är ju bra att roliga trender görs lättillgängliga.

10 Honi:

Beautylana: Helt rätt tycker jag! Och dessutom kul när man kan testa något på "hemmaplan" :)



Ebba: Tror också det underlättar när man ska hålla magneten så nära, det är ju så lätt hänt att man stöter i lacket annars!



Linda: Jag tycker iallafall det är kul att man kan testa sånt här om man f.ex inte kan eller vill shoppa via nätet :) Så blir det lättare för mig att rekommendera grejer också!



Linnea: Det kan jag förstå!



Kerstin: Ja så kan man leka runt lite med olika mönster :)



Omygloss: Jag också, så sugen!



H: Ml-priserna är rätt galna, det tycker jag själv. Fast jag kan tänka mig att dom flesta bara köper en eller två av lacken och då är det kanske inget man tänker på.



Emma P: Precis! Jag vill gärna testa iallafall ett från Depend och ett från Isadora för att se skillnaden osv :) Tycker det är kul.

11 Honi:

Nailtastic: Vet att många brukar fråga vart man kan köpa dessa roliga effekt lack och dom blir alltid lika besvikna när jag säger "nätet". Så jag tycker också det är kul!

12 Kashaya:

Tycker det är kul så de blir mer lättillgängliga för alla

13 josefine:

jag tycker att det är kul :) jag har inte hunnit testat något magnetlack ännu men ska nog slå till på isadoras eller depends.

14 Honi:

Kashaya: Samma här.



Josefine: Jag har testat ett par för väldigt länge sen, så jag ser verkligen fram emot att prova!

Kommentera här: