E.L.F Studio Blush Twinkle Pink

På bilden på hemsidan såg Twinkle Pink ut att ha en fin ljus rosa ton med en hint av guldigt skimmer, så jag blev mäkta förvånad när jag öppnade mitt nyshoppade rouge och fann guldigt glitter istället. Själva färgen är det absolut inget fel på, snarare tvärtom då den är väldigt klädsam och ljuv. Glittret däremot rasar nerför mina kinder och det slutar alltid med att det ser ut som att jag gråter glitter. Till en festkväll kan detta nog vara lite kul om man har lust till sparkles(och är försiktig med appliceringen), men till vardags som jag tänkt använda det är det verkligen ingen höjdare tycker jag. Hade detta kommit utan glittret är jag däremot övertygad om att jag varit såld då den härliga rosa färgen verkligen funkar på min ljusa hud.
 
 
Pris: Ca 37 kr.
Finns hos: E.L.F
Mitt betyg: 3/5, färgen är fin och hållbarheten är ok.. Men glittret?!

Kommentarer:

1 AnnaKaize:

Kan se mig själv i detta. Likt en åldrad Transa liksom. Glitter- nej tack :) Synd som sagt på en sån fin nyans.

2 Tina:

Har en kompis som älskar allt som glittrar, så det kan bli en present till henne. Men tack för varningen, då behöver jag verkligen inte köpa den till mig själv!

3 Linda:

Åh så tråkigt sånt är. Varför har man glitter i rouge?!?

4 Honi:

AnnaKaize: Hahaha du kommer alltid med dom bästa liknelserna, precis så känner man sig!



Tina: Då kan det nog vara en perfekt present :)



Linda: Fattar inte grejen. i VISSA rouge kan det vara fint med ett väldigt väldigt finkornigt glitter men detta är inte ett av dom :p

5 linn:

kanske blir lite för mycket med glittret,men synd att du inte fick veta innan.

6 Honi:

Linn: Ja det är lite trist när man förväntar sig något helt annat! Tacka vet jag f.ex Illamasqua som visar swatches på hemsidan.

7 June:

Fin färg, men jag förstår mig verkligen inte på glitter i rouge heller. Varför?!

Sv: Jag älskar't!

Kommentera här: