Tre hårfavoriter

Jag leker ofta runt med olika kombinationer av produkter till mitt hår, och dessa tre har blivit otroligt välanvända på sista tiden. Jag använder i stort sett bara produkter efter jag har tvättat mitt hår, och relativt sällan stylingprodukter såsom vax och hårspray. Kombinationen av dessa tre och en omgång med fönen gör mitt hår otroligt mjukt, lent och rakt.. Kärlek!
 
1. Tresemmé Heat Defence Spray i resestorlek, fantastiskt värmeskydd som verkligen inte tynger ner mitt hår som jag tycker många andra värmeskydd gör.
 
2. Gliss Daily Oil Elixir hårolja ger mitt hår en extra fuktbost med bara två pump, lite mer ingående info kan ni hitta i min recension här.
 
3. Schwarzkopf Got2B Smoot N Chic Smoothing Lotion doftar så sjukt gott att jag nästan vill käka upp mitt hår. Gör mitt hår mindre flygigt och frizzigt och bidrar verkligen till att det blir mjukt och lent.

Kommentarer:

1 Ylva / Euphoric Green:

Kärlek till håroljor, som works miracles på mina slitna toppar.

2 delinda:

gillar också Elixir-oljan:)

3 Jessica:

Är sugen på att testa elixir-oljan, men håller på med en ny(?) variant från Proffs nu som innehåller argan oil. Återstår att se om den funkar på mitt hår :)

4 Honi:

Ylva: Älskar också håroljor, det kommer dyka upp fler här på bloggen i framtiden! :)



Delinda: Verkligen ett budgetkap!



Jessica: Den har jag inte hört något om, Proffs finns ju inte i Danmark (trist). Vad heter den? nyfiken

5 Jessica:

Den heter Proffs Professional Treatment With Argan Oil from Morocco typ :) såg att det fanns en annan variant också, med något liten skillnad. Tror att den andra hette något med typ 10 effects. Så var det då tio effekter som den hade på håret, bl.a. värmeskyddande. Jag köpte min till extrapris på h&m och de va precis uppackade så det är nog en nyhet. Tror jag betala 39 kronor, så det är ju en aning billigare än Morrocan Oil :)

6 Honi:

Jessica: Ska kika in den när jag är i Sverige nästa gång, låter spännande :) Och vilket pris!

7 Lenore:

Så fort nästa "löning" (host host, sjukpenning) kommer så ska jag införskaffa håroljan eftersom jag har hört så mycket gott om den! Den är ju så pass billig att det är värt att testa!

8 Honi:

Lenore: Den var faktiskt överraskande bra så det tycker jag du gör rätt i :)

Kommentera här: