Project 10 #10

 
Så har jag en till stack med uppanvända grejer att visa er!
 
1. Apropo Green Tea Shower & Bath Gel, en helt okej dusch-gele med en väldigt uppfriskande doft.
 
2. Origins Make a Difference provburk, ÄLSKAR denna och har redan styrt siktet på ett köp av en i fullstorlek.
 
3. Origins Have a nice day provburk, denna var också bra men doften fall mig inte alls i smaken. Make a difference känns friskare och mer lättburen.
 
4. H&M Cuticle Nail cream, en pärondoftande kräm till naglar och nagelband som var helt okej men inte mer.
 
5. Fructis Strengheting Schampoo, jag gillar fructis dofter och eftersom min andra halvdel gillar dessa så dyker dom ständigt upp i duschen.
 
6. Caroline Wozniacki Body Shower, doftar av röda söta bär och är otroligt odryg. Inget jag köper igen.
 
7. The Body Shop body butter Cranberry Joy, LOVE LOVE LOVE! Så sur att jag inte var ute i god tid till rean och fick köpt en backup.
 
8. Burt's Bees Super Shiny grapefruit & sugar beet conditioner, ungefär världens sämsta balsam som gjorde mitt hår till svinto.
 
9. GOSH Extreme 2 step volume mascara har varit slut i nästan ett halvår nu men har av någon underlig grund blivit lagt i en helt annan låda än den till mina 10 tomma. Mycket bra tvåstegsmascara som jag kan tänka mig att köpa igen.
 
10. Max Factor Masterpiece Beyond lenght macara hade också hamnat i fel låda och blir nu slängd. Den svarta delen är helt okej, men den guldiga förstår jag mig inte riktigt på då man måste applicera närmare 5 lager för att det ska synas.

Kommentera här: