Önskelista - Mars 2012

Gud vad jag suktar denna månad, som ni kan se på min gigantiska önskelista. Idag är det dessutom löning här i Danmark, så en liten runda på stan är nog i sin ordning...

Illamasqua har släppt en ny kollektion vid namn Human Fundamentalism och lacket Nomad fångade genast mitt intresse!


Models Own har utökat sin riktigt framgångsrika "Beetlejuice" kollektion med tre nya lack som släpptes den 19e mars, och jag är sugen på hela bunten.

Sally Hansens nagellacksstrips har börjat säljas på min lokala Matas och den underbara blomsterversionen "Girl Flower" skriker "HONI" varje gång jag kikar in.. Kanske borde slå till?

Min egen personliga (och urgulliga) Matas-tjej gav mig en fin och stor provtub med Origins löddriga härliga ansiktstvätt Checks & Balances och jag gillar den så mycket att jag nog köper en ny när min tub tar slut.

The Body Shop's nya Nutriganics serum gillade jag otroligt mycket efter att ha testat den i butik och dessutom fått en provpåse med hem från Goodiebox, och bra hudvård är ju nyckeln till allt (Typ!).

Skimriga skuggor i all ära, men just nu suktar jag rejält efter Too Faced's helmatta och fina palett "Matte Eyes". Ser ut som ett helt gäng användbara färger dessutom.. hmmm!
Vad suktar ni extra mycket efter?

Kommentarer:

1 Karin:

Jag fick väldigt finnutbrott med serumet från BS. Men jag verkar vara den enda när jag läser recensioner av det.

2 Cactus:

http://lacklycka.blogspot.se/ Visar swatcher på Models Own lacken nu. De ser så himla snygga ut på promobilderna men i verkligheten var det inte alls samma... riktigt synd.

3 Ylva / Euphoric Green:

Nyfiken på serumet från TBS!

4 Honi:

Karin: Med hudvård är det alltid så himla olika tror jag :) Alla har vi ju olika behov.



Cactus: Hmm... ja det var minsann inte alls som jag hade föreställt mig att dom skulle se ut.. :( Trist!



Ylva: Tror det kan vara en riktigt bra produkt!

5 Kerstin:

Models Own-lacken och serumet är ett måste för mig också!

6 Ninni:

Sally Hansen-stripsen köpte jag i USA, har både dessa och de med fjärilar - ska nog använda några av dem på vår vårfest på jobbet... hihi. Jag är också sugen på Models Own-lacken, de ser hur fina ut som helst!

7 Linda:

Too faced paletten och illamasqa och origins grejorna blev jag genast lite extra sugen på :)

Kommentera här: