Kommentarer:

1 Lojs:

Åååh, jag suktade så himla mycket efter Clean - Skin i december-jan-feb.

Sedan fick jag lite pengar, och kicks hade 20% off på den. Vad gör man då?

Nu sitter man och luktar gott. Och det var värt det. :D

2 Pamsan:

Åh, att man alltid ska sukta efter massa saker. Jag har suktat efter massa nya nagellack som hela tiden dyker upp. Color Club Wing It, ChG Capitol Colours, Ett gäng OPI osv. :)

3 Honi:

Lojs: Det kan jag absolut tänka mig, den doftar så himla gott. Brukar kila in på mitt närmaste parfymeri (har den inte på jobbet än) och provspraya lite. Gillar den lite myskiga doften!



Pamsan: ChG Riveting har jag drool-warning på just nu, bara måste ha det! OPI köper jag allt för sällan, tycker dom är lite dyra även via ebay så det brukar bara bli då och då när jag vill unna mig något :)

4 Josephine:

Jag suktar efter en ny Flowerbomb extreme eftersom att min snartsnart är slut, men Clean Skin är också en doft jag vill ha i min samling! :)

5 kerstin:

Mycket frestande lista, som alltid :)

6 Omygloss:

Jag vill också ha magnetix!

7 Lenore:

Jag suktar överlag efter ljusa våriga nagellack! Har insett att jag har riktigt dåligt med pasteller. Sen har jag suktat efter Ricinolja till håret, men det har jag köpt!

8 Linda:

Åh vilken trevlig önskelista :)

9 Honi:

Josephine: Flowerbomb extreme har jag funderat på också, men jag har lite svårt för dofter som är jätte-blommiga. Jag gillar något slags mellanting!



Kerstin: Ja vi gillar ju samma grejer har jag märkt, fniss!



Omygloss: Jag var två klick från att klicka hem hela kollektionen men sen gjorde jag inte det iallafall.. Ett av lacken blir det iallafall!



Lenore: Jag gillar Essies Navigate Her kollektion :) Tycker den ser otroligt fin ut. Fina våriga färger!



Linda: Tack! :) Tur man kan sukta lite på bloggen iallafall även fast man inte kan få allt här i världen.

Kommentera här: