Miyo Fresh Face Fluid Foundation

Nya budgetmärket Miyo's Fresh Face Fluid Foundation är en foundation med lätt till medium täckning. Jag är otroligt blek(Det vet ni ju sedan tidigare) och blev genast förvånad över att det fanns en nyans som passade mig, generellt tycker jag det är otroligt svårt att hitta en budgetfoundation som passar när man är blek. På bilden nedan kan ni se en sminkning med just denna foundation utan primer.


Konsistensen och doften  påminner om en typisk färgad dagkräm, och man får en fin lyster utan att se ut som en discokula i ansiktet. Jag tycker doften är lite stark i starten men den avtar när man får produkten på huden och efter ett par timmar känner jag inte alls av doften mer. I överlag gillar jag denna, men mitt minus skulle vara att produkten lägger sig som en hinna på huden och ser kakig ut om den inte blir injobbad i huden ordentligt. Och när den väl torkat är det svårt att ta bort den kakiga känslan utan att starta om. En okej foundation till ett mycket bra pris, helt enkelt.

Pris: 59 kr.
Finns i: 6 nyanser, jag har nyansen 01 Pearl som är den ljusaste.
Mängd: 30 ml.
Mitt betyg: 3/5.

Kommentarer:

1 Caroline | Makeupedia.se:

Håller med om doften, den var lite för mycket i början men blev bättre. Efter några användningar så kändes doften faktiskt väldigt uppfriskande.

2 Honi:

Caroline: Ja jag kände verkligen "SOLKRÄM" direkt, men den avtar och blir mycket trevligare tycker jag!

3 Ika:

Sv: Jo jag märkte det, missade att det stod "sida ett av fyra" typ när jag var in och kikade. Ah nice, den mascaran ska jag nog beställa :) Men en sak jag tycker var lite dålig, var deras rouge, alltså på bilderna så ser man ju inte hur färgerna ser ut, så jag vet inte riktigt vilket jag ska välja :/ Har du någon aning om vars man kan se hur färgerna på deras rouge ser ut? :)

4 Lotta:

Tycker du har så fin hy!

5 Honi:

Ika: Om du hojtar till på Miyos facebook sida så brukar dom vara väldigt hjälpsamma med swatches! :)



Lotta: Tack! :) Jag får tacka mina kära föräldrar som gett mig mina gener ;)

6 Anna:

Ser med spänning fram emot den dagen då MIYO kommer hit till Vasa... som vanligt dröjer det ju ;)

Har hittat några nagellack här men det är allt.. frågade ifall de vet när resten kommer men damen jag pratade med förstod int alls vad jag menade ;)



Är sugen på deras ögonskuggor :) Har hört att de skall vara i samma kvalitet som MNY ögonskuggor.. har en hel del sådana och jag älskar dem :) Måste ju passa på att testa då budgetmärken kommer ut :)



7 Honi:

Anna: Deras nagellack gillar jag också, iallafall dom två jag har testat. Jag är också sugen på några av skuggorna i lite starkare färger! :)

Kommentera här: